Katalog

ITT Enidine GmbH

Nazaj na seznam

Izolatorji z žično vrvjo – ITT Enidine GmbH

Poizvedba o izdelku  

Visoko zmogljivi izdelki za nadzor vibracij

Če iščete visoko zmogljive žične vrvne izolatorje in kompaktne žične vrvne izolatorje, je družba ITT Enidine Inc. vaš kompetentni partner. Žični vrvni izolatorji so izdelani iz žičnih vrvi iz nerjavnega jekla, zadrževalne palice pa iz aluminija, ki zagotavljajo učinkovito blaženje vibracij. Zaradi odpornosti proti koroziji so stabilni in se dobro obnesejo v različnih aplikacijah in okoljskih pogojih. Na izolatorje ne vplivajo olja, kemikalije, abrazivni materiali, ozon in ekstremne temperature.

Kompaktni izolator za žične vrvi je manjši od običajne zasnove ter na majhnem prostoru absorbira udarce in vibracije. Enotočkovna montaža zagotavlja prilagodljivost pri integraciji z obstoječimi izdelki.

S številnimi možnostmi montaže, vzorci stiskanja in različicami velikosti vam izdelki spiralnih izolatorjev pomagajo izpolniti vse zahteve za industrijske, vojaške in komercialne aplikacije. Družba ITT Enidine Inc. se je zavezala h kakovosti in vsi izdelki izpolnjujejo standarde DEF-STND 0755, MIL-STD-810, BV43-44, MIL-STD-167, STANAG-042, MIL-S-901 in MIL-E-5400.

Tako kompaktne žične vrvne izolatorje kot žične vrvne izolatorje je mogoče uporabiti v komponentah kuhinje, kjer motorji in ventilatorji prenašajo vibracije na sosednje komponente. Uporabljata se lahko tudi za nadzor vibracij in toplotnega raztezanja.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Vzmeti iz žicne vrvi

Vzmeti iz žicne vrvi

Blaženje vibracij v majhnem paketu

Za najboljše možno dušenje vibracij uporabite kompaktne žične vrvne izolatorje ITT Enidine Inc. Kompaktna zasnova je manjša od večine žič...