Katalog

ITT Enidine GmbH

Nazaj na seznam

Industrijski amortizerji (ECO Series)ITT Enidine GmbH

Poizvedba o izdelku  

Serija ECO Nastavljivi amortizerji

Okolju prijazna zasnova
Zakaj bi se zadovoljili z manj? Ko gre za zaščito sestavnih delov vašega obrata pred poškodbami, ki jih povzročajo visokoenergijske sile, vam ponujamo visokokakovostne izdelke po ugodnih cenah, ki zdržijo vsako primerjavo. Za aplikacije, pri katerih je čas delovanja ključnega pomena, zagotavljajo amortizerji serije Enidine ECO zaščito in vzdržljivost, ki si ju zaslužite. ITT Enidine je z uvedbo prvih okolju prijaznih modelov, ki so odporni na zahtevna okolja sodobne opreme, povzročil revolucijo na trgu industrijskih amortizerjev.

Serija ECO je zasnovana iz materialov in tekočin, ki so varni za naše okolje. Različni modeli zagotavljajo fleksibilnost, ki je potrebna za širok razpon delovnih pogojev z različnimi masami in silami za dvigovanje, ki pokrivajo širok razpon delovnih parametrov. Nova serija ECO zagotavlja zmogljivost, ki jo pričakujete v vseh primerih, tako pri nizkih hitrostih z veliko pogonsko silo kot pri visokih hitrostih z majhno pogonsko silo.

Idealno za uporabo v industriji hrane in pijač ter drugih agresivnih okoljih, kjer je trajnost izdelka pomemben vidik življenjske dobe opreme. Novi amortizerji serije ECO družbe Enidine ITT, ki so bili 336 ur preizkušeni v slani megli, so med standardnimi izdelki najbolj odporni proti koroziji v industriji.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Industrijski amortizerji

Industrijski amortizerji

Enidine ponuja najobsežnejšo ponudbo nastavljivih industrijskih amortizerjev z veliko odprtino in montažnih pripomočkov, ki so danes na voljo na trgu. Serija Enidine OEMXT ima ploščat gumb za nastavit...

Industrijski amortizerji (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Nastavljivi amortizerji serije z majhnimi izvrtinami

  • Absorpcija energije v majhnem paketu
    Nastavljivi hidravlični amortizerji ITT Enidine zagot...

Industrijski amortizerji (Jarret)

Posebni amortizerji za velike aplikacije

Industrijski amortizerji serije Jarret uporabljajo edinstvene kompresijske in strižne lastnosti posebej oblikovanih silikonskih ela...