Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Nazaj na seznam

Prašek nano železovega oksida (HE-O-011, 1309-37-1)HME - Technologies GmbH

Poizvedba o izdelku  

Specifikacije:

  • APS (nm): 50*200
  • Čistost (%): >99,99
  • Specifična površina (m2/g): 145-245
  • Prostorninska gostota (g/cm3): 1.4-3.8
  • Gostota (g/cm3): 3,4-3,5: 4.2
  • Kristalna oblika: ploščata
  • Barva: rdeča

Opomba: glede na zahteve uporabnika lahko zagotovimo izdelke različnih velikosti.

Predstavitve izdelka:

V primeru, da se a-Fe2O3 uporablja v plinskih senzorjih, katalizi, magnetnem zapisovanju in biomedicini, ima nano struktura široke možnosti uporabe. Zaradi lastnosti materiala a-Fe2O3 in oblike strukture nanometra je zato neposredno povezano s tem, kako dobiti morfološko strukturo izdelka a-Fe2O3, ki jo je mogoče nadzorovati, je vedno v središču pozornosti ljudi. Trenutno je veliko znanstvenikov za span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3, kot so natrijeva oleinska in morfologija, z uporabo hidrotermične je pridobil vrsto vretena, kot so krogla, kocka, bar, pas in linearni a-Fe2O3 nanomateriali, Zaradi zgoraj navedene metode strukture izdelka in kot gosto v odziv uvesti sistem različnih organskih površinsko aktivnih snovi, ki bo dal končni izdelek aplikacije in pranje nevšečnosti. Nedavno je naše podjetje sprejelo posebno metodo nadzora za obsežno kontrolo, kot so porozni kosmiči a-Fe2O3 nanomaterialov, zaradi svoje velike specifične površine središče aktivnosti, kot katalizator, zagotavlja potrebne pogoje za visoko selektivnost in katalizatorji visoko reaktivnost. Ko a-Fe2O3 doseže po nanometer, kot katalizator izgorevanja trdnih pogonskih goriv iz splošne hitrosti izgorevanja pogonskih goriv in izboljša hitrost izgorevanja, to 1 ~ 10-krat za proizvodnjo visokih raket in izstrelkov.

Uporaba:

Uporablja se lahko za pigmentacijo pri gradnji umetnega marmorja in barvitega cementa. Njegov pigment za akvarel, barvo barve, barvo in barvo gume, plastike, lahko se uporablja tudi za industrijo magnetnih materialov.

Pogoji skladiščenja:

Ta izdelek je treba hraniti v suhem, hladnem in tesnilnem okolju, ne sme biti izpostavljen zraku, poleg tega se je treba izogibati močnemu pritisku, v skladu z običajnim prevozom blaga

Poizvedba o izdelku