Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Sveži veter v vodstvu zgornjeavstrijskega specialista za senzorje E+E Elektronik.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024)

Od 1. julija 2024 je novo vodstvo proizvajalca senzorjev E+E Elektronik s sedežem v Engerwitzdorfu popolno. Wolfgang Pucher je prevzel položaj tehničnega izvršnega direktorja. Min Kim je maja 2024 prevzel odgovornost za tržni oddelek. To novo imenovanje krepi vodstvo podjetja in daje nov zagon za prihodnji razvoj.

Novo vodstvo za trg: Min Kim

Min Kim ima 23 let delovnih izkušenj, od tega 15 let na različnih mednarodnih vodstvenih položajih. 52-letnik je v Nemčiji študiral ekonomijo in poslovno upravljanje ter svoje začetno strokovno znanje v skupini Robert Bosch pridobil zlasti v azijsko-pacifiških regijah. Njegovo področje dela obsega tudi vodenje globalne prodaje in integracijo prevzetih podjetij. Od 1. maja 2024 je gospod Kim v družbi E+E Elektronik odgovoren za tržni oddelek.

V tej vlogi je odgovoren za prodajo in trženje, upravljanje izdelkov, nabavo in logistiko, človeške vire ter vseh sedem hčerinskih družb. Novi generalni direktor za tehnologijo: Wolfgang Pucher

Wolfgang Pucher je 1. julija 2024 prevzel vodenje oddelka za tehnologijo v družbi E+E Elektronik. Njegovo področje odgovornosti zajema razvoj, proizvodnjo, upravljanje kakovosti, kalibracijski laboratorij, informacijsko tehnologijo in tehnično infrastrukturo. Wolfgang Pucher je študiral strojništvo in doktoriral iz merilne tehnologije na Tehnični univerzi v Gradcu. leta 1997 se je 61-letnik pridružil družbi Dr. Johannes Heidenhain GmbH, kjer je opravljal številne vodstvene funkcije na področju razvoja merilnih naprav in preciznih strojev.

Kot vodja razvoja ima dolgoletne izkušnje na področju razvoja, proizvodnje, montaže, vodenja kakovosti in trženja. Dvojno strokovno znanje za prihodnji razvoj

Min Kim in Wolfgang Pucher sta izredno izkušena menedžerja. s svojim strokovnim znanjem na svojih področjih bosta prispevala k razvoju družbe E+E Elektronik iz priznanega, trdnega podjetja v inovativno vodilno podjetje na svetovnem trgu s pionirsko tehnologijo. Skupaj bosta razvijala nove tržne priložnosti in širila bazo strank. Poleg tega sta na dnevnem redu optimizacija razvojnih in proizvodnih procesov ter spodbujanje inovativnih rešitev.

Več novic

Potopite se v "zeleno cono" in odkrijte svoj potencial: z najsodobnejšimi senzorji za učinkovitejši jutri

Avstrijski strokovnjak za senzorje E+E Elektronik je s trojico modelov CDS201, HTS201 in TES201 p...

Z novim senzorjem HTS801 podjetje E+E Elektronik predstavlja svoj najzmogljivejši senzor vlage in...

Digitalni senzorski modul za stroškovno učinkovito merjenje vlage in temperature

Senzo...

od 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hala 3, stojnica F31 - F32

<...

Avstrijski proizvajalec senzorjev E+E Elektronik širi svojo ponudbo digitalnih senzorskih element...