Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Izkušnje - Arnd Gollan se pridružuje ekipi Heimerle + Meule

Arnd Gollan je 1. aprila 2024 prevzel novo delovno mesto direktorja za mednarodni poslovni razvoj v podjetju Heimerle + Meule GmbH v Pforzheimu.

Arnd Gollan je 1. aprila 2024 prevzel novo delovno mesto direktorja za mednarodni poslovni razvoj v podjetju Heimerle + Meule GmbH v Pforzheimu. Z impresivnimi 30-letnimi izkušnjami na področju plemenitih kovin s seboj prinaša poglobljeno strokovno znanje in številne uspešne projekte.

Njegov prihod pomeni pomemben korak za podjetje, saj bo svoje strokovno znanje uporabil za razvoj novih poslovnih področij in spodbujanje mednarodne rasti. Preden se je pridružil podjetju Heimerle + Meule, je Arnd Gollan delal za priznana podjetja, kot so Agosi, Umicore in Degussa. Imel je ključno vlogo pri odpiranju novih trgov in vzpostavljanju proizvodnih obratov v tujini.

Zlasti njegovo delo za Agosi in Umicore na Tajskem in Kitajskem, kjer je bil ključnega pomena pri vzpostavitvi rafinerije, priča o njegovi predanosti in strokovnem znanju na področju mednarodnega poslovanja. V Kanadi je Arnd Gollan na pobudo podjetja Agosi uspešno prevzel lokalni obrat za proizvodnjo plemenitih kovin in s tem vzpostavil prvo sled v Severni Ameriki. Arnd Gollan je vodil razvoj in prenovo dejavnosti industrijskih plemenitih kovin novoustanovljenega oddelka Degussa Wholesale v Pforzheimu.

S temi izkušnjami je dobro razumel kompleksne zahteve poslovanja s plemenitimi kovinami in postal iskan strokovnjak v panogi. V podjetju Heimerle + Meule bo Arnd Gollan uporabil svoje bogate izkušnje na področju združitev in prevzemov za širitev oddelka za industrijsko recikliranje. Njegova glavna naloga bo prepoznavanje novih poslovnih področij in aktivno sodelovanje pri projektih strateškega upravljanja.

Njegov cilj je, da podjetje še naprej pozicionira kot vodilni ponudnik na mednarodnem trgu plemenitih kovin in spodbuja trajnostno rast. S strokovnim znanjem Arnda Gollana ter njegovo zavezanostjo inovacijam in trajnosti je pred podjetjem Heimerle + Meule obetavna prihodnost. Njegovo imenovanje za direktorja za mednarodni poslovni razvoj poudarja zavezanost podjetja k odličnosti in rasti na svetovni ravni.

Več novic



Veselimo se srečanja z vami na dnevih ZVO Surface Days v Leipzigu Stojnica 22

Veselimo se srečanja z vami na sejmu INVEST

v Stuttgartu

26. in 27. aprila 2024

Podjetje Heimerle + Meule že več kot štiri leta zelo uspešno prodaja materiale Eldy Plus® na trgu. Do zdaj jih je bilo mogoče zadovoljnim strankam ponuditi le kot material za rezkanje. Vendar se to zdaj z novim tiskalnikom FilaPrintM spreminja!

Veselimo se srečanja z vami na sejmu Blechexpo 2023.

Od 07. do 10. novembra 2023...