Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - odpiranje vrat za industrijo 4.0

Preprosto. Omrežje. Neodvisna.

Preprosto. Omrežje. Neodvisna.
  • Vrtljivi kodirniki, kodirniki z vlečno vrvico in LCD-zasloni na dotik
  • Hitro in enostavno dajanje v obratovanje
  • Neposredna komunikacija med krmilnikom in senzorji
  • Primerno za vse aplikacije Fieldbus
  • Odpiranje vrat za industrijo 4.0

Primerni enkoderji, vlečni enkoderji, sistemi merilnih kolesc in zasloni LCD na dotik za vašo aplikacijo.

IO-Link se vse bolj uveljavlja na trgu - in trend narašča. Danes se povezava IO-Link uporablja v obdelovalnih strojih, proizvodnih linijah, intralogistiki in pakirnih strojih. IO-Link pomeni preprostost, zmanjšanje stroškov in vstopno točko za izvajanje prihodnjih konceptov Industry 4.0. Izdelki IO-Link podjetja Kübler odpirajo nove možnosti za vašo aplikacijo. Dovolite nam, da vaše obstoječe ali nove stroje/sisteme prilagodimo prihodnosti. Naši strokovnjaki za IO-Link vam bodo z veseljem svetovali.

Vaše prednosti z izdelki IO-Link podjetja Kübler


Prihranek časa in stroškov
Izdelki IO-Link so opazni že med namestitvijo/uvajanjem v obratovanje. Zaradi neobčutljivega prenosa komunikacije IO-Link se v ta namen uporabljajo preprosti in neekranirani kabli. Küblerjevi izdelki so povezani s standardiziranimi industrijskimi priključki M8 ali M12. Pri pametnih senzorjih podatki o parametrih prihajajo neposredno iz krmilnika in jih zato ni treba ročno parametrirati. Rezultat je stroj, ki je hitreje pripravljen za uporabo.

Učinkovita proizvodnja zaradi profila pametnega senzorja
. Uporabniki lahko hitro in prilagodljivo optimizirajo svoje stroje ali celotno proizvodnjo tako, da ustrezajo njihovim potrebam/zahtevam med delovanjem. To je mogoče s profilom Smart Sensor Profile iz sistema IO-Link. Zaradi vnaprej določenih razredov profilov in ustreznih shranjenih funkcijskih blokov je mogoče hitro in enostavno izvesti zamenjavo senzorja ali prehod na drugo tehnologijo senzorja istega razreda profila ali druge prilagoditve izmerjenih vrednosti.

Lahko se uporablja neodvisno
Z uporabo IO-Link se odločite za standardiziran in od vodila neodvisen vmesnik, ki kot povezava točka-točka omogoča neposredno komunikacijo iz nadzornega sistema vse do najnižje ravni avtomatizacije. iO-Link masterje je zato mogoče uporabiti za povezovanje velikega števila naprav IO-Link v omrežje v skoraj vseh sistemih Fieldbus in nadzornih sistemih.

Diagnostika na daljavo in spremljanje stanja
Procesni podatki naprave IO-Link, ki se posredujejo v obliki preprostega besedila, serviserjem omogočajo globok vpogled v procese in aplikacije. Posledično je mogoče predvideti začetek popravil in vzpostaviti nove koncepte vzdrževanja. To pozitivno vpliva tudi na vzdrževanje na daljavo, saj ga je zaradi komunikacije IO-Link mogoče lažje organizirati.

Industry 4.0 / IIoT ready
Omrežno povezani in inteligentni izdelki so predpogoj za Industry 4.0. Kübler IO-Link izdelki Znajo povedati: "Kdo sem? Kje sem? Kako se počutim?". Poleg klasične naloge merjenja in prenosa izmerjenih vrednosti morajo imeti senzorji tudi druge funkcionalnosti za povezovanje izdelkov v omrežje in zbiranje ali prenos dodatnih informacij. S funkcijo IO-Link so v celoti podprte "Industry 4.0 / IIoT ready features" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability), ki jih je opredelil Kübler.


Več novic




Sejem Vse o avtomatizaciji Düsseldorf Zastopnik:

Fritz K&uum...




Trade FairAll About Automation Chemnitz Zastopal nas je:

Fritz K...


Poletje je v polnem razmahu, z njim pa prihaja vrsta zanimivih sejmov in dogodkov, ki jih n...

Zanesljiv prenos industrijskega etherneta je zdaj mogoč tudi v velikosti 85 mm.

Drsni obr...

Brezkontaktno merjenje položaja, primerno za najzahtevnejša okolja.

18.06.2024 01:05

Senzorji nagiba


Natančno in zanesljivo merjenje - primerno za uporabo v najtežjih okoljskih pogojih...