Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger dopolnjuje sistem nosilcev za monitorje RK

Trije novi vrtljivi nosilci za monitorje za največjo prilagodljivost in prijaznost do uporabnika

Monitorji, plošče na dotik, zasloni in ohišja za upravljanje so nepogrešljivi elementi na vseh področjih industrije in v mobilnih strojih. Ne le, da jih je treba prilagodljivo namestiti, ampak jih je treba tudi varno pritrditi - in to na najrazličnejša mesta. Družba RK Rose+Krieger zato razširja svoj sistem nosilcev za monitorje RK za priključitev na okrogle ali kvadratne cevne sisteme s tremi novimi vrtljivimi modeli za montažo na ravne površine.



Novi nosilci za monitorje tako kot obstoječi program zagotavljajo obsežno prilagodljivost glede priključnih dimenzij za končne naprave. Monitorji, delovna ohišja itd. se priključijo prek univerzalnih priključnih lukenj, lukenj z notranjim navojem ali po želji prek priključnih plošč RK v skladu s standardom VESA 50/75/100. Poleg varne pritrditve na ravne površine imajo vsi trije nosilci za monitorje nosilnost 10 kg statično ali 3 kg dinamično. Področja uporabe treh novih modelov segajo od industrijskih delovnih postaj in zaslonov na tekočih trakovih do industrijskih tovornjakov itd.



Nosilec monitorja Console

Nosilec monitorja Console ima kvadratno pritrditev na površino s štirimi priključnimi luknjami. Preko vrtilne točke na strani površinske montaže jo je mogoče zasukati za 180° s 15-stopinjskim pomikom. Na strani za priključitev naprave ima kroglično nastavitev, ki omogoča zasuk za 60° v vse smeri in prosto vrtenje. Ko sta kroglična nastavitev in vrtilna točka nameščeni, ju je mogoče pritrditi brez orodja z uporabo vpenjalne ročice ali zvezdnega ročaja. Zaklepni mehanizem zagotavlja, da naprava, pritrjena na nosilec monitorja, ostane varno nameščena tudi pri dinamičnih obremenitvah zaradi nihanj, vibracij, udarcev itd., ki se pojavljajo na strojih ali na terenu, zaklepni mehanizem zagotavlja, da naprava, pritrjena na nosilec monitorja, ostane varno na mestu tudi pri dinamičnih obremenitvah, ki se pojavljajo na strojih ali med gibanjem premičnega stroja.



Nosilec monitorja z dvojno kroglo

Nosilec monitorja z dvojno kroglo ima na obeh straneh nastavljivo kroglo s 60° zasukom v vse smeri in prosto vrtenjem. Vsako kroglično nastavitev je mogoče varno pritrditi brez orodja z uporabo vpenjalne ročice. Nastavitev krogle na obeh straneh omogoča veliko prilagodljivost pri nameščanju priključenih naprav. Z nosilcem za monitor z dvojno kroglico družba RK Rose+Krieger ponuja alternativo uveljavljenim serijam, ki so na voljo na trgu.



Nosilec za monitor z dvojno kroglico vrtljiv

Tretja različica ima v primerjavi z nosilcem za monitor z dvojno kroglico 180° vrtljivo točko s 15° ujemom na sredini. Tudi v tem primeru je mogoče položaj varno fiksirati s pomočjo vpenjalnih vzvodov ali zvezdastega držala. Z vrtilno točko na sredini in dvojnimi kroglami na obeh straneh ta nosilec monitorja omogoča največjo prilagodljivost pri nastavljanju pritrjenih naprav.

Več novic

Robustni električni cilindri za notranjo in zunanjo uporabo
Celovit portfelj izdelkov za notranji pretok blaga
Nova drsna vodila s prilagojenim pozicioniranjem

01.06.2023 01:05

Sprememba v upravljanju
Björn Riechers prevzame vodenje družbe RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregorja Langerja
SensorBoard - alternativa optičnim metodam pozicioniranja