Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Cevni priključki iz nerjavnega jekla za obremenitve, odporne na udarce, podjetja RK Rose+Krieger

Odpornost na temperaturo in korozijo

Za stabilno povezovanje cevi so vpenjalni cevni priključki cenovno ugodna in izjemno prilagodljiva alternativa zapletenim notranjim ali varjenim konstrukcijam. Družba RK Rose+Krieger je razvila robustne objemke za velike obremenitve in aplikacije, odporne na udarce. Ti visoko trdni cevni priključki iz nerjavnega jekla so izjemno odporni proti temperaturi in koroziji ter so posebej zasnovani za dinamične obremenitve.


Zajemljivi cevni priključki RK Rose+Krieger so vedno idealna rešitev, kadar je treba sestavne dele povezati na silo in trajno prožno, hkrati pa jih je treba enostavno namestiti in odstraniti. Poleg lahkih plastičnih in masivnih aluminijastih cevnih priključkov proizvajalec iz Mindna ponuja tudi cevne priključke Robust Clamps iz nerjavnega jekla za velike obremenitve in aplikacije, odporne na udarce.



Visoko trdni cevni priključki iz nerjavnega jekla

Temperaturno in korozijsko odporni Robust Clamps so posebej togi in ohranjajo visoko trdnost tudi pri dinamičnih obremenitvah. Zaradi elektrokemične pasivacije - cevni priključki so v končni fazi elektropolirani - so odpornejši in jih je lažje čistiti kot elemente iz neobdelanega nerjavnega jekla. Stabilni in zanesljivi cevni priključki so idealni za zahtevne, proti koroziji odporne konstrukcije, kakršne najdemo na zunanjih površinah, pa tudi pri gradnji aparatov in naprav v kemični industriji. Zaradi posebne zasnove z gladkimi prehodi obrisov, majhno hrapavostjo površine, velikimi režami in zasnovo slepih lukenj preprečujejo nabiranje umazanije in so zato predestinirani tudi za uporabo v živilski industriji.



Visoke vpenjalne sile za velike obremenitve

Visoke vpenjalne sile cevnih priključkov Robust Clamps zagotavljajo zanesljivo in prožno povezavo tudi pri dinamičnih obremenitvah. Zunanje šestkotne vijake je mogoče enostavno zategniti ali odviti s standardnim orodjem. Serije prirobničnih (FK), kotnih (W), osnovnih (FS) in prečnih sponk (K) so trenutno na voljo v velikostih od 12 do 40 mm.

Več novic

Celovit portfelj izdelkov za notranji pretok blaga
Nova drsna vodila s prilagojenim pozicioniranjem

01.06.2023 01:05

Sprememba v upravljanju
Björn Riechers prevzame vodenje družbe RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregorja Langerja
SensorBoard - alternativa optičnim metodam pozicioniranja

19.10.2022 01:00

Družba RK Rose+Krieger je razširila ponudbo dodatne opreme za enodelne plastične cevne priključke RK Light Clamps velikosti 30 mm. Nova zasukana ključavnica Anti-Twist, ki se uporablja pri sistemskih sklopih, zagotavlja prihranek časa pri montaži in preprosto prilagajanje konstrukcije. Sistem iz eloksirane aluminijaste cevi (premer 30 mm) s štirimi profilnimi utori na kotni razdalji 90° in črnimi plastičnimi sponkami iz ojačanega poliamida lahko poljubno kombinirate z vsemi enodelnimi RK Light Clamps velikosti 30 mm v zaprti izvedbi. Dodatna prednost: Bistveno lažje je poravnavanje in montaža kot pri običajnih pločevinastih objemkah.