Katalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Vaš specialist za kroglične drsne ležaje in konice palic

Od ustanovitve družbe WSW leta 1982 se nenehno razvijamo. Danes je podjetje eden največjih specializiranih dobaviteljev v Evropi za kroglične drsne ležaje, palične glave, posebne ležaje in posebne dele. Zahvaljujoč našim 40-letnim izkušnjam in obsežnemu strokovnemu znanju vemo, kaj gane naše stranke. Zato združujemo svoje prednosti in iz enega samega vira dobavljamo pripravljene rešitve za celotno vrednostno verigo - prilagojene za široko paleto aplikacij, v najvišji kakovosti in po poštenih cenah. Poleg tega smo v zadnjih nekaj letih nenehno širili svoje sistemsko poslovanje, tako da je WSW postal dobavitelj celotnih sklopov in izdelkov po meri za proizvajalce iz različnih panog.

Naj gre za rešitve za strojništvo, avtomobilsko industrijo ali proizvodnjo energije - naša filozofija je vedno:


Učinkovita. Varna. Varčna

WSW v skladu s tem geslom proizvaja in prodaja le visokokakovostne izdelke po sprejemljivi ceni. Naši standardi kakovosti so naš zaščitni znak in so trdno zasidrani v podjetju. To se med drugim odraža v našem sistemu vodenja kakovosti, ki je certificiran po standardu DIN 9001:2015. Ne glede na to, ali gre za nacionalne ali mednarodne proizvodne obrate - izdelki, proizvedeni za družbo WSW, so izdelani v skladu z našimi risbami, specifikacijami in pod našim stalnim nadzorom. Poleg tega so dobavitelji izbrani po strogih merilih in redno revidirani.

Zlasti v času vse večje konkurence in z njo povezanega zniževanja cen bo cena na neki točki vplivala na kakovost izdelka. Vendar bo družba WSW še naprej posvečala največjo pozornost kakovosti, da bi zagotovila najvišjo možno raven varnosti za naše stranke in naše izdelke, na kar smo se vedno lahko zanesli. Zato znani proizvajalci originalne opreme iz različnih panog že dolgo uporabljajo naše rešitve, saj cenijo naše storitve, dosledno kakovost naših rešitev in optimalno razmerje med ceno in kakovostjo.