Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

Dunkermotoren prvič razstavlja na sejmu Passenger Terminal Expo

od 16. do 18. aprila 2024 na sejmišču Messe Frankfurt na stojnici A171.

leta 2024 se bo na sejmu Passenger Terminal Expo prvič predstavil Dunkermotoren, blagovna znamka družbe AMETEK. Največji svetovni sejem za načrtovanje in upravljanje letališč poteka vsako leto na drugi lokaciji, leta 2024 pa bo svoje obiskovalce sprejel v Frankfurtu na Majni.

Pogonske rešitve na letališkem sejmu?

Sprva se zdi nekoliko presenetljivo, da je Dunkermotoren med razstavljavci na PTE. Vendar se izdelki tega proizvajalca pogonske tehnologije že leta uporabljajo v različnih aplikacijah za avtomatizacijo letališč. Na primer v različnih sistemih za dostop in blokadah za osebje, ki uravnavajo potniški promet in pooblaščenim osebam omogočajo dostop le do območja za vstop na letalo in drugih varovanih območij. Z objavo standarda EN17352 leta 2022 so bili prvič opredeljeni standardi za zahteve in preskusne postopke za naprave za nadzor dostopa z električnim pogonom. Dunkermotorenove pogonske rešitve so že v celoti skladne s tem standardom, zato lahko podpirajo proizvajalce ustreznih izdelkov pri izpolnjevanju novih zahtev.

individualno nastavljivi kompletni pogoni poleg sistemov za nadzor dostopa ponujajo tudi široko paleto aplikacij na področju ravnanja s prtljago. Pogonske rešitve Dunkermotoren se uporabljajo za prevoz prtljage od prijave, prek kratkotrajnega skladiščenja v sistemu za zgodnjo hrambo prtljage (EBS) do razdelitve po pristanku. Kompaktna zasnova, omrežno povezovanje prek skupnih sistemov Fieldbus in posebej programirljivi profili gibanja odpirajo nešteto področij uporabe na področju avtomatizacije letališč. prepričajte se o tem v osebnem pogovoru in izmenjavi na sejmu PTE.

Prilagojene rešitve za sisteme za nadzor dostopa in ravnanje s prtljago najdete od 16. do 18. aprila 2024 na sejmu Messe Frankfurt, na stojnici A171.

Več novic

Dunkermotoren objavlja novo številko revije Motion Journal "mo

Od 14. do 17. maja 2024 se na sejmu Interclean v Amsterdamu pre...

Nov visokoresolucijski kodirnik podjetja Dunkermotoren za najvišje zahteve glede natančnosti
S prenovo programskega okolja MotionCode podjetja nexofox je programiranje pametnih motorjev zdaj še enostavnejše, decentralizirane arhitekture avtomatizacije pa niso več omejene.

Pogosto uporaben in vsestranski - brezkrtačni motor BG 75 podjetja Dunkermotoren, blagovne znamke...

Z družino izdelkov SL 38 je podjetje Dunkermotoren, blagovna znamka družbe AMETEK, predstavilo novo serijo visokozmogljivih linearnih motorjev. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) v različici iz nerjavečega jekla navdušuje z najvišjo kakovostjo materiala in vzdržljivostjo