Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Neomejene možnosti programiranja motorjev

S prenovo programskega okolja MotionCode podjetja nexofox je programiranje pametnih motorjev zdaj še enostavnejše, decentralizirane arhitekture avtomatizacije pa niso več omejene.

Dunkermotoren, blagovna znamka AMETEK, nenehno razvija svoje rešitve pogonske tehnologije pod ključnimi besedami decentralizacija, modularnost in prilagodljivost. leta 2021 je lastna blagovna znamka IIoT nexofox objavila programsko okolje MotionCode. To strankam ponuja programske funkcije, ki daleč presegajo strojno opremo motorja in omogočajo izvajanje decentraliziranih in modularnih arhitektur avtomatizacije.

Z najnovejšim faceliftom se je uporabnik premaknil še bolj v središče. "Cilj je bil čim bolj poenostaviti izvajanje novih projektov MotionCode," pojasnjuje Markus Weishaar, direktor IIoT & Services pri podjetju Dunkermotoren. "Naše stranke imajo zdaj na voljo veliko preprostejši in intuitivnejši uporabniški vmesnik," pravi Weishaar.

Konkretno to pomeni, da so osnovne funkcije še globlje integrirane in jih je mogoče izvajati brez ovinkov. Na primer, prenos v motor je mogoče izvesti neposredno iz razvojnega okolja in brez uporabe dodatnih orodij, saj okolje neposredno prepozna priključene pogone. Hkrati so bile s prenovo integrirane povsem nove funkcije, kot je razhroščevanje. Tako je mogoče iz razvojnega okolja izvesti celovito odpravljanje napak v izvorni kodi, s čimer se bistveno poenostavi in pospeši razvoj.

V prihodnjih različicah naj bi bilo mogoče programirati tudi več motorjev neposredno v enem projektu, namesto da je treba za vsak motor ustvariti ločeno kodo MotionCode. Kot običajno je trenutno okolje MotionCode na voljo za brezplačen prenos na domači strani podjetja Dunkermotoren. Začnite še danes in sprostite moč okolja MotionCode. Ste začetnik v programiranju? Ni problema! Strokovnjaki podjetja nexofox vam bodo z veseljem pomagali in v skladu z vašimi zahtevami izvedli vaše aplikacije v programu MotionCode.

Več novic

Dunkermotoren objavlja novo številko revije Motion Journal "mo

Od 14. do 17. maja 2024 se na sejmu Interclean v Amsterdamu pre...

Nov visokoresolucijski kodirnik podjetja Dunkermotoren za najvišje zahteve glede natančnosti
od 16. do 18. aprila 2024 na sejmišču Messe Frankfurt na stojnici A171.

Pogosto uporaben in vsestranski - brezkrtačni motor BG 75 podjetja Dunkermotoren, blagovne znamke...

Z družino izdelkov SL 38 je podjetje Dunkermotoren, blagovna znamka družbe AMETEK, predstavilo novo serijo visokozmogljivih linearnih motorjev. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) v različici iz nerjavečega jekla navdušuje z najvišjo kakovostjo materiala in vzdržljivostjo