Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

Sistemske rešitve za intralogistiko podjetja RK Rose+Krieger

Celovit portfelj izdelkov za notranji pretok blaga

Z uporabo optimiziranih delovnih mest in transportnih sistemov podjetja varujejo zdravje svojih zaposlenih ter prihranijo čas in stroške v proizvodnji. Z modularnim sistemom z več kot 50.000 posameznimi sestavnimi deli ponuja RK Rose+Krieger idealno podlago za prilagojene sistemske rešitve na področju intralogistike za popoln notranji pretok materiala. Zainteresirani obiskovalci sejma lahko na sejmu LogiMAT 2024 v Stuttgartu izvedo več o široki paleti rešitev proizvajalca iz Mindna.

Intralogistika je ključni dejavnik gospodarskega uspeha podjetja. Zato je še toliko bolj pomembno, da so sistemi delovnih postaj in transportni sistemi optimalno prilagojeni posamezni aplikaciji. Širok portfelj izdelkov RK Rose+Krieger omogoča sofisticirane sistemske rešitve, s katerimi je mogoče optimizirati notranji pretok materiala. Komponente so popolnoma usklajene, serije pa med seboj združljive.

Transportni vozički po meri in mobilni skladiščni sistemi

Za notranji pretok materiala je treba shranjevati in prevažati najrazličnejše komponente in orodja. Zato so vozički za material in skladiščni sistemi, ki so popolnoma prilagojeni posamezni nalogi, predpogoj za nemoteno proizvodnjo. Z modularnim sistemom izdelkov podjetja RK Rose+Krieger je mogoče izdelati posamezne transportne vozičke in sisteme za skladiščenje za optimizacijo pretoka materiala. Po potrebi jih je mogoče prilagoditi, razširiti ali v celoti preoblikovati v nove sisteme.


Sistemi montažnih delovnih postaj, prilagojeni posameznim nalogam

Zahteve za industrijske montažne delovne postaje so tako individualne kot izdelki, ki se na njih proizvajajo. Ne smejo le razbremeniti zaposlenih fizično napornih ali monotonih opravil, temveč morajo prispevati tudi k varnemu in brezhibnemu izvajanju delovnih procesov. Pogosto jih je treba celo vključiti v digitalni svet dela. Poleg tega mora biti varnost montaže zagotovljena tudi v primeru menjave zaposlenih, kar je odločilen dejavnik zlasti pri zagotavljanju kakovosti. Pri tem igrajo pomembno vlogo pristopi LEAN in podporni asistenčni sistemi. Z rešitvami podjetja RK Rose+Krieger je mogoče konfigurirati montažne delovne postaje, ki so pripravljene za uporabo, od preprostih standardnih delovnih miz do (delno) avtomatiziranih visokotehnoloških delovnih postaj s podporo robotov in sistemi optične pomoči.


Sejem LogiMAT

Podjetje RK Rose+Krieger se letos prvič predstavlja na sejmu LogiMAT. Od 19. do 21. marca se lahko zainteresirani obiskovalci na mednarodnem sejmu intralogističnih rešitev in upravljanja procesov seznanijo s sistemskimi rešitvami proizvajalca iz Mindna. Dobavitelj celovitega programa bo na sejemskem središču v Stuttgartu v dvorani 1 Gallery, na stojnici 1GA81, predstavil svojo celovito ponudbo izdelkov za notranji pretok blaga.




Več novic

Nova drsna vodila s prilagojenim pozicioniranjem

01.06.2023 01:05

Sprememba v upravljanju
Björn Riechers prevzame vodenje družbe RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregorja Langerja
SensorBoard - alternativa optičnim metodam pozicioniranja

19.10.2022 01:00

Družba RK Rose+Krieger je razširila ponudbo dodatne opreme za enodelne plastične cevne priključke RK Light Clamps velikosti 30 mm. Nova zasukana ključavnica Anti-Twist, ki se uporablja pri sistemskih sklopih, zagotavlja prihranek časa pri montaži in preprosto prilagajanje konstrukcije. Sistem iz eloksirane aluminijaste cevi (premer 30 mm) s štirimi profilnimi utori na kotni razdalji 90° in črnimi plastičnimi sponkami iz ojačanega poliamida lahko poljubno kombinirate z vsemi enodelnimi RK Light Clamps velikosti 30 mm v zaprti izvedbi. Dodatna prednost: Bistveno lažje je poravnavanje in montaža kot pri običajnih pločevinastih objemkah.