Katalog

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Sistem za rezanje z vodnim curkom podjetja Perndorfer Maschinenbau

Perndorfer Maschinenbau je pravi partner, ko potrebujete sodoben sistem za rezanje z vodnim curkom in stroj po meri. Od ustanovitve našega podjetja leta 1985 je za naše delo značilno prizadevanje za visoko kakovost izdelkov in zadovoljstvo strank. Prvi sistem za rezanje z vodnim curkom smo razvili že leta 1991 in od takrat smo lahko posodobili in razširili ponudbo. Različica rezanja s čisto vodo je primerna za rezanje mehkejših materialov, kot sta pena in usnje. Rezanje z abrazivnim vodnim curkom je prava tehnologija za trše materiale, kot sta keramika ali kovina.
Kupite pravi sistem za rezanje z vodnim curkom

Kateri sistem za rezanje z vodnim curkom je najprimernejši za vaše namene, ni odvisno le od vrste materiala, temveč tudi od zahtevane zmogljivosti rezanja in drugih vidikov. V kategoriji rezanja z vodnim curkom razlikujemo med šestimi skupinami izdelkov: WSS RW - čista voda / čista voda, stroji za obdelavo cevi (WSS Tube), sistemi v portalni izvedbi (WSS Portal), naprave v konzolni izvedbi (WSS Cantilever), sistemi za ploščate cevi (WSS Combi) in posebni stroji WSS za individualne zahteve strank. Pri izbiri prilagojenega sistema za rezanje z vodnim curkom lahko od nas pričakujete kompetentno in razumljivo svetovanje.
Vse o sistemih za rezanje z vodnim curkom

Nakup sistema za rezanje z vodnim curkom je najpomembnejši predpogoj za rezanje materialov na želeno velikost. Po potrebi sodoben sistem rezanja dopolnjujejo periferne naprave. Ponudba perifernih naprav Perndorfer WSS sega od črpalk in naprav za pripravo vode do transporterjev za abraziv. Nobenega dvoma ni - le funkcionalen in uporabniku prijazen nadzorni sistem omogoča optimalno uporabo izbranega sistema za vodni razrez. Zato lahko pri nas kupite sistem za vodno rezanje, ki je opremljen z visokokakovostno programsko opremo za upravljanje stroja.

Kupite sistem za vodno rezanje in uživajte v vljudnih storitvah

Izkušeni strokovnjaki in izjemne storitve so potrebni prav zato, ker je pri nakupu sistema za vodno rezanje treba upoštevati številne točke. Na voljo smo vam, če potrebujete nasvet o izdelkih ali celovitih konceptih rešitev. Nudimo ustrezno tehnično in mehansko usposabljanje, da boste vi in vaši zaposleni seznanjeni z izbranim sistemom za rezanje z vodnim curkom.
Želite kupiti prilagojen sistem za rezanje z vodnim curkom od strokovnjaka? Veselimo se vašega telefonskega ali e-poštnega sporočila, da bomo lahko poskrbeli za vaš projekt.

Več novic

Veselimo se, da nas boste obiskali na 26. mednarodnem tehnološkem sejmu za obdelavo pločevine (ra...

Perndorfer Maschinenbau omogoča "retrofit" starih naprav in strojev.

Opremljeni z novimi...