Katalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

18.07.2023 00:07

Prevozna ploščad GEDA v središču mesta Donau-Ries

Stalna transportna platforma GEDA podpira vsakodnevni prevoz zelo občutljivih sistemov kamer v Donauwörthu

Nemški proizvajalec gradbenih in industrijskih dvigal GEDA GmbH iz Asbach-Bäumenheima na Bavarskem lahko podpre sosedsko podjetje v Donauwörthu.


Dobro sodelovanje se izplača

Podjetje GEDA GmbH je že več kot 90 let podjetje, na katerega se lahko obrnete, ko gre za učinkovit in varen dostop do višin z edinstveno kakovostjo "Made in Germany". enako velja za podjetje Telemeter Electronic, ki je oddaljeno le 10 km in je že od leta 1964 certificirano prodajno, razvojno, proizvodno in servisno podjetje. To mednarodno dejavno podjetje ponuja celovito paleto elektronskih in mehatronskih komponent ter naprav in sistemov z dolgoletnimi izkušnjami na različnih področjih uporabe, s potrebnim znanjem in v rešitve usmerjenim načinom razmišljanja. Drugo področje so sistemi infrardečih kamer z visoko stopnjo stabilizacije, ki so med najboljšimi na svetu. Ti sistemi kamer so zaradi visoke stabilnosti in zelo dolgega dosega idealno primerni za izvidovanje in nadzor različnih scenarijev. Tipične aplikacije vključujejo brezpilotna letala, helikopterje ali letala. Pri tem podjetje Telemeter Electronic ponuja usposabljanje za upravljanje ter servis v obliki vzdrževanja in popravil neposredno v Donauwörthu.


V višave

Ne le letalska industrija, ki želi kamere dvigniti na vrtoglave višine, tudi Telemeter Electronic potrebuje podporo za prevoz kamer na velikih višinah. Pri tem je bilo jasno, da bo podporo zagotovil srednje velik proizvajalec gradbenih in industrijskih dvigal GEDA GmbH iz soseščine. Kamere, dostavljene v skladišče zaradi vzdrževanja ali servisiranja, je treba vsak dan prepeljati v prvo nadstropje sedeža podjetja Telemeter Electronic. Tu se lahko izvajajo potrebne dejavnosti vzdrževanja in servisiranja
. Kamere se nato pregledajo, kar je zaradi potrebnega velikega vidnega polja mogoče le na določeni višini. To je mogoče opraviti skozi okno, da se doseže potrebno vidno polje.
Ker so kamere pogosto težke 80 kg, je prevoz kamer v prvo nadstropje brez pripomočkov nevaren in naporen. Zato je bilo še toliko bolj pomembno namestiti stalno transportno ploščad.
V ta namen je zaradi omejenega prostora na gradbišču prevladal sistem GEDA 300 ZP P. Zaradi prostorsko varčne velikosti ploščadi 1,35 m x 0,95 m dvigalo zanesljivo in varno prevaža do 500 kg v načinu za material in 300 kg v načinu za osebe ali 3 osebe gor in dol. Prednosti dvigala GEDA 300 ZP P so še posebej očitne v omejenih prostorih: zaradi zložljive platforme in kompaktne zasnove skorajda ni omejitev glede možnosti uporabe. Zaradi hitrosti dvigovanja največ 12 m/min in transportne višine do 50 m je celoten paket popoln. Zaradi te transportne platforme
zdaj ne prihrani le veliko časa pri vsakdanjem delu, temveč predvsem varuje zdravje zaposlenih. Prevoz dragocenih fotoaparatov od dostave do prvega nadstropja lahko poteka varno, ne da bi jih poškodovali. Ta naloga je za transportno platformo otročje lahka. Višino prevoza, ki znaša približno 3,5 m, zlahka premagate, prav tako pa je dovolj velika tudi nosilnost. Tudi pri tako majhnih delovnih višinah je ta stalna naprava donosna, kar je opazno pri vsakodnevni uporabi.


Trdno zasidrana

Transportne ploščadi GEDA, ki so na trgu uveljavljene že 25 let, so nepogrešljive tako na področju trajnih kot začasnih izdelkov. Prilagodljive in zanesljive začasne transportne ploščadi GEDA obvladajo skoraj vse izzive na gradbišču. Prav tako nepogrešljive so stalne transportne ploščadi, posebej zasnovane za potrebe različnih industrijskih panog. Tako kot v primeru podjetja Telemeter Electronic stalna oprema GEDA pomaga pri prevozu materiala in ljudi. Toda tudi na obalnih otokih ali v cementnem sektorju je na voljo optimalna rešitev podjetja GEDA, ki kljubuje tudi najtežjim okoljskim razmeram.

Več novic

Zelena prihodnost v Belgiji z vozilom GEDA 2500 Z/ZP


Bavarski proi...

Več naprav GEDA podpira obnovo mestne hiše v norveški prestolnici


V m...

GEDA SH1000 US v akciji v pristanišču New Orleansa
Dve napravi GEDA 3700 Z/ZP podpirata gradnjo nove nacionalne bolnišnice


za podjetje GEDA GmbH iz Asbach-Bäumenheima je na teku podjetij 2024 startalo 18 udele...

GEDA Multilift P22 Premium kot pomočnik v drugem največjem angleškem mestu