Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Nove funkcije ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Poudarki novih funkcij
Visoka učinkovitost v kombinaciji s prilagodljivostjo in zanesljivostjo - to je v središču razvoja ZEISS CALYPSO. več kot 80 novih funkcij in nadaljnji razvoj: V letošnji izdaji ima programska oprema številne izboljšave učinkovitosti in optimizirana navodila za uporabo.

Nova matematika za tolerance oblike in lege
Da bi uporabnikom programa ZEISS CALYPSO dodatno optimizirali vrednotenje toleranc oblike in lege, programska oprema letos ponuja izboljšane algoritme za vrednotenje v skladu z različnimi standardi, kot sta ISO-GPS in ASME. To vam omogoča še učinkovitejše delo z oblikovnimi in položajnimi tolerancami ter izkoriščanje prednosti nadzora kakovosti z uporabo te metode.

Optimiziran potek dela za optične koordinatne merilne stroje
ZEISS CALYPSO letos ponuja tudi nove funkcije za vrednotenje optičnih koordinatnih merilnih strojev, kot je ZEISS O-DETECT. Uporabnik lahko na primer uporabi pregledno kamero za navigacijo ali samodejno poišče geometrijske elemente na zajeti sliki.

Še bolj prijazno do uporabnika: nova zbirka orodij
Nova zbirka orodij zmanjšuje število delovnih korakov. Pogosto uporabljene funkcije pregleda lahko shranite kot priljubljene v posebni orodjarni.

Izboljšana samodejna analiza napak
Letošnja izdaja ponuja še dodatno izboljšano samodejno analizo napak: vse napake se samodejno prikažejo v interaktivnem poročilu. Izboljšane samodejne ploskve prikažejo vsako podrobnost, dinamična povečava v interaktivnem poročilu pa ponuja nove možnosti pri majhnih mehanskih obdelovancih, pa tudi pri številnih elektronskih komponentah.


Več novih funkcij v ZEISS CALYPSO 2023

Izboljšana uporabnost: Semafor v orodni vrstici ZEISS CALYPSO je zdaj še bolje prilagojen vašim potrebam. Hitrejši priklic pomoči ali portala ZEISS.
Izboljšave Prikaz CAD: Poenostavljeno upravljanje, možen pregleden prikaz

Krivulja CALYPSO: Samodejna prednastavitev strategije, morfološki filter za krivulje, novo prilagajanje krivulje "Mesh best fit"

CALYPSO pcm:

CALYPSO prosta oblika in množica točk: izboljšano delovanje barvnega prikaza, prileganje z zaklepanjem poljubnih stopenj prostosti

CALYPSO hrapavost: izboljšana ocena hrapavosti v poročilu

... in še veliko več.

Več novic

Najvišja natančnost za kompleksna okolja

Da bi zagotovili varnost mil...

Elektrificirano zagotavljanje kakovosti
Od prahu do komponent, izdelanih z dodajanjem



Od prahu do aditivno izdelanih komponent Aditivna proizvodnja ponuja velik potencial...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop in merilna naprava v enem

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop in merilna naprava v enem