Katalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

14.02.2023 01:02

Digitalizacija v industriji gradbenih strojev

GEDA CENTRAL poenostavlja najrazličnejše izzive v vsakdanjem življenju. Preizkusite ga zdaj!

Za srednje velikega proizvajalca industrijskih in gradbenih dvigal GEDA GmbH iz Asbach-Bäumenheima je tema nenehne digitalizacije izjemno pomembna. Kot inovativno
strojniško podjetje vidi možnosti in obetavne priložnosti  ki jih digitalizacija ponuja vsem podjetjem. Pandemija je tudi pokazala, kako nujno je, da se ne zapremo pred temi potmi in da smo vedno v koraku s stanjem tehnike.

Digitalizacija v industriji gradbenih strojev je že dolgo nepogrešljiva. GEDA je vedno
s posluhom za trg spodbujala razvoj GEDA CENTRAL. Zahvaljujoč tej praktični platformi lahko digitalna orodja okoli svojih dvigal in vse storitve GEDA udobno uporabljate z enim samim računom.

V GEDA CENTRAL so zbrane že štiri digitalne storitve, ki jih je mogoče priročno uporabljati z eno samo prijavo. To vključuje GEDA INSTALLATION DESIGNER. To je obsežno spletno orodje za izračunavanje sider in sil v tleh. Hitro in enostavno je mogoče vnesti stanje nosilne konstrukcije in poiskati optimalno konfiguracijo nosilne konstrukcije za posamezne projekte - v vsakem trenutku!

Modeliranje gradbenih podatkov? Družba GEDA je razvila preprosto rešitev tudi za to. GEDA BIM CENTER. Za optimalno digitalno načrtovanje konstrukcij ali simulacijo gradbenih postopkov je na voljo obsežen program modelov opreme in dodatkov, ki jih je mogoče prenesti v različnih formatih datotek. Enostavno in hitro je dostopen prek centra GEDA CENTRAL.

Poleg tega je na voljo orodje GEDA INSTANT SUPPORT:

Z inteligentnim digitalnim orodjem za podporo je mogoče v praksi rešiti pogosta vprašanja in manjše izzive. Vključeni so celo nasveti in triki za uporabo izdelkov GEDA. GEDA INSTANT SUPPORT je na voljo kadar koli - hitro in enostavno prek pametnega telefona!

Kot četrti v zavezništvu GEDA CENTRAL se lahko razveselimo še enega člana. Na spletni strani
je na voljo popolnoma nov dokumentni center GEDA. Inovativno orodje je po GEDA BIM CENTRU
najnovejši digitalni izdelek iz hiše GEDA in si ga v prihodnosti ne moremo predstavljati brez njega. To je platforma za prenos vseh potrebnih dokumentov v zvezi z dvigali GEDA. Hitro in intuitivno lahko do potrebnih dokumentov dostopate s pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika.

Vendar se pri teh funkcijah ne bo ustavilo. Pomembno nam je nenehno rastoče orodje z nenehnim izboljševanjem, analogno izdelkom GEDA. Dostop do GEDA Central je enostaven prek www.central.geda.de. Nekatere funkcije so dostopne brez registracije, celotno funkcionalnost pa lahko uporabljate s preprosto registracijo.

Več novic

Več naprav družbe GEDA pomaga dokončati ekskluzivna stanovanja v novem gradbenem kompleksu v Pragi.

15.03.2024 01:05

ČAS ZA NOVO POGLAVJE
Začelo se je novo poglavje v GEDA Central

04.03.2024 01:05

ČAS ZA NOVO POGLAVJE
GEDA odpira novo poglavje 29. februarja 2024 OHRANITE DATUM - 29.02.2024. Na ta dan bomo z ekskluzivnim spletnim dogodkom odprli novo poglavje v družbi GEDA.
23 naprav GEDA v uporabi pri obsežnih obnovitvenih delih v bolnišnici v Pragi v Motolu

07.12.2023 01:05

Ključ do uspešne obnove
Prevozne ploščadi GEDA prispevajo k uspešni prenovi zgodovinske zagrebške katedrale.
Grad Frederiksborg na Danskem je obsežno prenovljen z dvigali GEDA