Katalog

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

Za najvišjo zmogljivost vrtanja: SHARK-DRILL2 za različna območja premerov in globine vrtanja: ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Izjemno močan, stabilen in natančen: SHARK-DRILL2 je prava izbira, če iščete alternativo vrtalnikom iz trdega karbida z zamenljivimi rezalnimi ploščicami. Ta sistem zlahka obvladuje veliko količino drobirja pri visokih hitrostih podajanja - zahvaljujoč notranjemu hlajenju z optimiziranim izpustom hladilne tekočine, širokim komoram za drobir, popolni prevleki ter gladkemu izpustu komore za drobir v obojko. Optimalni čelni stik v držalu zagotavlja dodatno stabilnost pri velikih aksialnih silah.
Da bi lahko z izjemno natančnostjo SHARK-DRILL2 obdelovali tako jeklo, nerjavna jekla, neželezne kovine in litine, so rezalne ploščice iz karbida na voljo v različnih razredih in geometrijah z brušenjem konic za odlično centriranje. Ploščice lahko udobno in hitro zamenjate v nameščenem stanju, vijaki Torx Plus® z učinkom izvleka pa zagotavljajo varno in stabilno namestitev. Ker eno držalo ustreza več premerom svedrov, prihranite tudi čas in denar. Rezultat: Rezultat: Zelo dobre tolerance vrtanja in visoke hitrosti podajanja - podobne kot pri svedrih iz trdega karbida - ob izjemno privlačnem razmerju med ceno in zmogljivostjo.

Več novic

Rezultat je dolga življenjska doba orodja in visoke hitrosti ter varni postopki. Skratka, patentiran...