Katalog

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

Enidine na mednarodnem sejmu proizvodnih tehnologij (IMTS) leta 2022 predstavil nove amortizerje iz nerjavečega jekla

Nova serija amortizerjev iz nerjavnega jekla, odpornih proti koroziji (CRS), zasnovanih za absorpcijo energije v zahtevnih okoljih ITT Enidine je od 12. do 17. septembra predstavil novo linijo izdelkov

Blagovna znamka Enidine, vodilni svetovni proizvajalec diferenciranih izdelkov in storitev za industrijske, vesoljske, obrambne, železniške in transportne trge, na mednarodnem sejmu proizvodnih tehnologij (IMTS) 2022 predstavlja svojo novo serijo amortizerjev iz nerjavnega jekla Corrosion Resistance Series (CRS). Podjetje je ta novi model okolju prijaznih amortizerjev serij Enidine ECO in ECO OEM predstavilo v stavbi McCormick Place North v Chicagu od 12. do 17. septembra.

"S to razširitvijo družba Enidine svojo že tako obsežno ponudbo izdelkov za absorpcijo energije nadgrajuje z nerjavečim jeklom in okolju prijazno rešitvijo za industrijske aplikacije v težkih razmerah," je dejal Greg Herman, direktor industrijske prodaje pri družbi Enidine. "Inovacija je namenjena potrebam Enidinevih strank in temelji na obsežnih raziskavah in povratnih informacijah strank. Navdušeni smo nad novo linijo visoko razvitih, proti koroziji odpornih rešitev, ki ponujajo trajnejše možnosti."

Nerjavno jeklo je trpežna in robustna kovina, ki združuje vzdržljivost in zaščito pred korozijo ter poleg tega vzdrži višje delovne pritiske in temperature kot tradicionalni materiali. Serija Enidine CRS izkorišča te prednosti poleg okolju prijazne zasnove s tekočinami, ki so varne za okolje in dovolj prilagodljive, da se pri aplikacijah absorpcije energije prilagodijo širokemu razponu pogojev.

Enidinejevi novi amortizerji CRS iz nerjavnega jekla vključujejo:

Zunanje valjasto telo in kaljeno batno palico iz nerjavnega jekla
Podobne dimenzije kot pri priljubljenih modelih ECO in ECO OEM
Dodatke za vgradnjo iz nerjavnega jekla, kot so zategovalne matice in zaporne manšete

Dodatek k trenutni liniji izdelkov Enidinejevih amortizerjev koristi industrijam z zahtevnimi okoljskimi pogoji, kot so pogosti visokotlačni pralni postopki v medicini, živilski industriji, embalaži, kemični in pomorski industriji.

Več novic

Obiščite nas

MRO Europe 2023

ExCEL London, Združeno kraljestvo

Št. stojni...