Katalog

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Novi zaporni in regulacijski ventili za živilsko industrijo

Podjetje Schubert & Salzer Control Systems na sejmu Anuga FoodTec predstavlja novo serijo aseptičnih in drsnih zapornih ventilov. Proizvajalec zagotavlja visoko zanesljivost dobave in kratke dobavne roke.

Ingolstadt, Köln. - Za ventile v živilski industriji veljajo stroge zahteve. Podjetje Schubert & Salzer Control Systems bo na sejmu Anuga FoodTec 2022 predstavilo zelo natančne regulacijske ventile in zanesljive zaporne ventile za številne procese v industriji hrane in pijač. Od 26. do 29. aprila bosta na stojnici D055 v hali 5.1
v središču pozornosti aseptični kotni ventil 6051 s certifikatom EHEDG in novi higienski kotni ventil 6052, skladen s standardom 3A. Oba sterilna ventila sta lahko zasnovana kot zaporna ali regulacijska ventila. Predstavljen bo tudi nov, posebej kompakten drsni zasun tipa 8028 z membranskim pogonom.


Osebna komunikacija - stanje varne dostave

Poleg novosti in nadaljnjega razvoja ima podjetje Schubert & Salzer Control Systems pomembno sporočilo za obiskovalce sejma. "Tudi v trenutnih razmerah kot zanesljiv partner industrije zagotavljamo varnost oskrbe, kar uresničujemo z obsežnimi ukrepi
," pojasnjuje Alwin Berger, vodja nabave in logistike.
Strokovnjaki za regulacijske in zaporne ventile so se namreč že dolgo pred tem zanašali na obsežne, dinamično upravljane zaloge in vlagali v stabilne dobavne verige. Rezultat je zmožnost dostave v kriznih razmerah in kratki dobavni roki.


Ventili za proizvodnjo hrane

Razstavljeni ventili - tako kot vsi regulacijski in zaporni ventili podjetja Schubert & Salzer Control Systems - so izdelani na sedežu podjetja v Ingolstadtu. Značilnost aseptičnih kotnih ventilov 6051 in novega higienskega kotnega ventila 6052, ki je zdaj skladen s standardom 3A, je njihova odlična
čistost za uporabo v proizvodnji hrane in tehnologiji pijač, npr. v mlekarnah. To omogočata predvsem optimizirano obnašanje pri pretoku in telo ventila iz neporoznega trdnega nerjavnega jekla z minimalno hrapavostjo površine. S PTFE prevlečena membrana
ločuje procesno komoro in pogon ventila ter je popolnoma neobčutljiva na visoke temperature v procesih SIP ali CIP.
Z drsnim zapornim ventilom tipa 8028 lahko zelo natančno upravljate tekoče, plinaste ali parne medije. Še posebej dobro se obnese pri uporabi v omejenih prostorih: pri nazivni širini DN100 je na primer vgradna višina najbolj kompaktne različice GS1 le 487 milimetrov.
Tehnologija drsnih vrat uravnava pretok v milisekundah s premikanjem dveh tesnilnih plošč z režami, ki sta postavljeni pravokotno na smer pretoka, linearno ena nad drugo. Tako mora pogon premagati le drsno trenje med diskoma.
S tem se pogonska sila zmanjša za 90 odstotkov v primerjavi s poppet ventili enake nazivne velikosti z enakim diferenčnim tlakom in se še posebej malo obrabi.


O podjetju Schubert & Salzer Control Systems:

Podjetje
Schubert & Salzer Control Systems kot hitro rastoče visokotehnološko podjetje razvija, proizvaja in trži visoko natančne regulacijske in zaporne ventile za industrijsko uporabo v procesni tehniki. Podjetje s sedežem v Ingolstadtu strankam ponuja neposredno ali prek podružnic v Beneluksu, Angliji, Franciji, Indiji in ZDA ter več kot 40 mednarodnih partnerjev.


Kakovostni izdelki "Made in Germany".

Ventili podjetja Schubert & Salzer so glede porabe energije, življenjske dobe in emisij hrupa med najučinkovitejšimi na današnjem trgu. Njihova kompaktna zasnova in visoka kakovost krmiljenja zmanjšujeta napor, potreben za namestitev in vzdrževanje, ter zagotavljata visoko zanesljivost delovanja in procesov z izjemno dolgo življenjsko dobo.


Ventili se uporabljajo v kemični in farmacevtski industriji ter pri proizvodnji in predelavi hrane in pijač, pa tudi pri proizvodnji plastike, jekla, stekla in papirja ter v tekstilni industriji. povsod, kjer je treba nadzorovati in zapirati tekoče, parne ali plinaste medije, družba Schubert & Salzer Control Systems ponuja rešitve po meri.

Dodatne informacije: controlsystems.schubert-salzer.com

Več novic

Z novima tipoma 7017 in 7027 ponudba družbe Schubert & Salzer zdaj vključuje dva globinska ve...