RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Je encim, ki tvori navzkrižne povezave med molekulami beljakovin. Glavne skupine izdelkov z uporabo transglutaminaze:
mesni izdelki, klobasni/hamelni izdelki, izdelki iz morskih sadežev, pekovski izdelki, mlečni in veganski izdelki.
Uporaba TG prinaša koristi:
* Izboljša teksturo mesa
* in povezovanje med kosi mesa
* Zmanjšuje vsebnost fosfatov
* Zmanjšuje izgubo vode med kuhanjem
* Izboljša končno teksturo izdelkov z nizko vsebnostjo natrija
* Izboljša teksturo in elastičnost
* Poveča trdnost gela, kar olajša izgubo beljakovin
* Zmanjša vsebnost gum in želatine
itd.
Največ se uporablja za: mesne izdelke, mlečne izdelke, izdelke iz morskih sadežev, pekovske izdelke, sir/skuto, veganske izdelke.
Kategorija
Ponudbe
Država
Polska
Lokacija
Rzeszow