Katalog

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

BLDC MOTOR-W86109

Odgovori na oglas

namenjeni za pomoč pri plezanju in dvigovanju

W86109A

Ta vrsta brezkrtačnega rotorja je zasnovana za pomoč pri plezalnih in dvižnih sistemih, ki ima visoko zanesljivost, visoko vzdržljivost in visoko stopnjo pretvorbe učinkovitosti. Uporablja napredno brezkrtačno tehnologijo, ki ne zagotavlja le stabilne in zanesljive izhodne moči, temveč ima tudi daljšo življenjsko dobo in večjo energetsko učinkovitost. Takšni motorji se uporabljajo v različnih aplikacijah, vključno s pripomočki za plezanje v gorah in varnostnimi pasovi, pomembno vlogo pa imajo tudi v drugih scenarijih, ki zahtevajo visoko zanesljivost in visoko stopnjo pretvorbe učinkovitosti, kot so oprema za industrijsko avtomatizacijo, električna orodja in druga področja.


Uvod v proizvodnjo


Ta brezkrtačni motor ima naslednje značilnosti. Z uporabo napredne brezkrtačne tehnologije zmanjšuje uporabo obrabljivih delov v tradicionalnih motorjih ter izboljšuje splošno zanesljivost in stabilnost. Zasnova notranjega rotorja zmanjšuje mehansko obrabo, podaljšuje življenjsko dobo motorja in zmanjšuje stroške vzdrževanja. Brezkrtačna zasnova zmanjšuje izgube energije in izboljšuje izkoristek energije ter tako dosega višjo stopnjo pretvorbe učinkovitosti.

Brezkrtačni motorji imajo pomembno vlogo pri pripomočkih za gorsko plezanje. Njegova visoka zanesljivost in visoka stopnja pretvorbe učinkovitosti zagotavljata stabilno delovanje opreme v zahtevnih okoljih, kar uporabnikom zagotavlja varnejšo in zanesljivejšo izkušnjo. Hkrati se pogosto uporablja tudi v sistemih varnostnih pasov, ki potnikom zagotavljajo zanesljivejšo varnostno zaščito.

Skratka, brezkrtačni rotorski motor s svojo visoko zanesljivostjo, vzdržljivostjo in visoko stopnjo pretvorbe učinkovitosti zagotavlja zanesljivo podporo moči za različne scenarije uporabe ter je nepogrešljiv ključni sestavni del na sodobnem industrijskem področju.


Splošna specifikacija:

l Nazivna napetost: 130 VDC

l Preskus odpornosti motorja na napetost: 600 VAC 50 Hz 5 mA/1S

l Nazivna moč: 380

l Največji navor: 120 N.m

l Največji tok: 30A

l zmogljivost brez obremenitve: 90RPM/0,65A

Zmogljivost pri obremenitvi: 78 vrt/min/5A/46,7 N.m

l Redukcijsko razmerje: 40

l Razred izolacije: F

l Teža: 5,4 kg



Uporaba:
Električna plezalna oprema, varnostni pasovi in tako naprej.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Suzhou,215129

Lokacija
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

Dodatne informacije