Katalog

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter Tovarna žične mreže iz nerjavečega jekla za industrijske in komercialne rešitve žične mreže

Odgovori na oglas

Tovarna žične mreže iz nerjavečega jekla Wetter je vodilni proizvajalec in izvoznik celovite linije visokokakovostnih izdelkov iz žične mreže iz nerjavečega jekla. Zadovoljujemo širok spekter industrijskih in komercialnih potreb ter ponujamo raznovrstne žične mreže, filtrirne tkanine, sita in žice iz nerjavnega jekla.

Neprimerljiv izbor in natančnost:
Naša glavna prednost je v široki paleti žičnih mrež iz nerjavnega jekla in žičnih tkanin, ki jih proizvajamo. Uporabljamo vrhunske materiale za izdelavo tkane žične mreže in filtrirnih tkanin, ki so skrbno oblikovane za izpolnjevanje vaših posebnih zahtev. To vključuje vnaprej izdelana kamnolomska sita, kose po meri, diske, trakove in široko paleto izdelanih filtrirnih izdelkov. Vsak izdelek je skrbno izdelan z natančnimi premeri žice in velikostmi odprtin, kar zagotavlja optimalno delovanje v vaši edinstveni uporabi.

Prilagojene rešitve za različne aplikacije:
Zato ponujamo obsežen izbor razredov in vzorcev tkanja, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam. Naš portfelj izdelkov obsega:

Ravno tkanje:

Ta preprost vzorec s kvadratnimi ali pravokotnimi odprtinami je idealen za aplikacije, kot so filtri, cedila, zaščita in mreže proti komarjem.

Tkanje keperja:

To tkanje z vzorcem prepletanja dva nad in dva pod zagotavlja odlično stabilnost in trdnost, zato je primerno za podobne aplikacije kot navadno tkanje.

Nizozemski preplet:

Pri tem tkanju sta v ospredju trdnost in učinkovitost filtriranja z večjim premerom žice osnove. Uporablja se predvsem v proizvodnji filtrov.

Nizozemski dvoslojni preplet:

To tkanje, ki združuje vzorec diagonalnega prepleta z debelejšo votkano žico, je odlično pri nalogah visokotlačnega filtriranja v različnih panogah.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Shandong