Katalog

ITT Enidine GmbH

01.10.2024 14:05

Izolatorji z žično vrvjo za izolacijo vibracij

Odgovori na oglas

Visoko zmogljivo dušenje vibracij

Pri Enidinu poiščite visoko zmogljive komponente za dušenje vibracij, kot so žični vrvni izolatorji in kompaktni žični vrvni izolatorji. Naši izolatorji z žično vrvjo imajo kabel iz nerjavnega jekla in aluminijaste zadrževalne palice, skladne z RoHS, kar zagotavlja odlične zmogljivosti za izolacijo vibracij. Izdelki za izolacijo vibracij z žično vrvjo so odporni proti koroziji, zaradi česar so okoljsko stabilni in zagotavljajo visoko zmogljivost v različnih aplikacijah. Na izolatorje popolnoma ne vplivajo olja, kemikalije, abrazivni materiali, ozon in ekstremne temperature.

Kompaktni izolator iz žične vrvi je manjši od običajne žične vrvi in lahko absorbira udarce in vibracije v majhnih prostorih. Enotočkovna montaža omogoča prilagodljivost pri integraciji v obstoječe izdelke.

Z vsestranskimi možnostmi montaže, vzorci stiskanja in različno velikostjo lahko izdelki spiralnih izolatorjev pomagajo vašim sistemom izpolniti vse zahteve za industrijsko, vojaško in komercialno uporabo. Podjetje Enidine je zavezano kakovosti in vsi izdelki izpolnjujejo industrijske standarde, kot so DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 in MIL E 5400.

Tako kompaktne žične vrvne izolatorje kot žične vrvne izolatorje je mogoče uporabiti na sestavnih delih kuhinje, kjer motorji in ventilatorji povzročajo vibracije na okoliške strukture. Uporabljata se lahko tudi za nadzor vibracij in toplotnega raztezanja.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Nemčija