Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

29.08.2024 10:00

Nova generacija brezležajnih kodirnikov omogoča večjo zmogljivost

Odgovori na oglas

S katerim koli magnetnim obročem je mogoče realizirati in programirati katero koli ločljivost.

Zaradi kompaktne zasnove in poljubnega premera gredi so brezležajni kodirniki idealni za uporabo v pogonski in dvižni tehniki, za asinhrone motorje ali motorje z zunanjim rotorjem ali v generatorjih, velikih motorjih in vetrnih turbinah. Podjetje Kübler je zdaj razširilo svojo ponudbo brezležajnih kodirnikov, da bi doseglo še zmogljivejši celotni sistem. To je mogoče doseči z razpoložljivimi magnetnimi obročki, ki vedno dosegajo najboljšo možno natančnost. Vplive ustrezne namestitve in morebitne temperaturne razlike kompenzira senzorska glava.

Poleg tega je pri različicah RIM2000 in RIM5000 mogoče programirati ločljivost senzorja in tako realizirati poljubno število impulzov ne glede na uporabljeni magnetni obroč. Nova serija brezležajnih kodirnikov zato ponuja največjo prilagodljivost, večjo zmogljivost in prihranek pri stroških

Kdaj se uporablja katera senzorska glava?

Če je pri uporabi pomembna visoka kakovost signala, sta idealna varianta brezležiščnega rotacijskega senzorja RIM2000 z dolžino polovice 2 mm in brezležiščni rotacijski senzor RIM2000. Za to so potrebni popolni ležaji in stabilen postopek namestitve, ki omogoča zračno režo največ 1 mm.

Če aplikacija zahteva večjo zračno režo (do največ 2 mm), se uporabljajo brezležajni enkoderji RIM500 ali programirljiva različica RIM5000. Visoka zmogljivost je dosežena tudi z visoko kakovostjo signala.

S široko izbiro magnetnih obročev in različnimi možnostmi montaže je mogoče brezležajne kodirnike podjetja Kübler prilagodljivo uporabljati v različnih aplikacijah.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Nemčija