Katalog

Qingdao Hulk Metal Technology Co., Ltd.

Qingdao Hulk Metal Technology Co., Ltd.

Qingdao Hulk Metal Technology Co., Ltd.

27.08.2024 10:40

Žične objemke, objemke za pramene, objemka za vrvi

Odgovori na oglas

Žična držala družbe HULK Metal so izdelana iz kovanega legiranega jekla visoke trdnosti in ogljikovega jekla ter so podvržena natančni strojni obdelavi in strogi toplotni obdelavi. Vsako žično držalo je posebej ročno pregledano in preizkušeno, da se zagotovi njegova stabilnost in zanesljivost pri delu.

Ponujamo različne vrste žičnih prijemal, vključno z žičnimi prijemali iz aluminijeve zlitine, izoliranimi žičnimi prijemali, prijemali iz pletene žice, prijemali iz brušene žice, prijemali z enojnim prijemalom, prijemali z dvojnim prijemalom, prijemali tipa žaba in prijemali proti zvijanju žične vrvi. Široko se uporabljajo pri prenosu energije, gradnji komunikacij in na drugih industrijskih področjih.

Naša žična prijemala lahko ne le učinkovito izboljšajo varnost in zanesljivost sistema, temveč tudi ohranjajo odlično delovanje v težkih razmerah ter zagotavljajo visoko učinkovitost gradnje in delovanja. Z nenehnimi tehnološkimi inovacijami in nadzorom kakovosti se zavezujemo, da bomo strankam zagotavljali izdelke in storitve najboljše kakovosti.

Kabelska in žična držala Proizvajalec odlične tovarne OEM - HULK Metal


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
qingdao

Lokacija
Room 901, Intelligent Park A Building, No. 86 ChunYang Rd, Qingdao

Končni datum
31.05.2025 15:45