Katalog

Sveže sadje iz Portugalske

13.08.2024 10:45

Sveže sadje iz Portugalske

Odgovori na oglas

Na sončni obali Evrope, v Algarveju na Portugalskem, v kleti Quinta dos Passaros že od leta 1993 pridelujemo sveže sadje v skladu z ekološkimi načeli, tako kot si je zamislila narava.

Na našem spletnem mestu lahko sveže, naravno in neobdelano sadje z naše 65-hektarske pomarančne kmetije naročite priročno prek spleta. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo široko paleto visokokakovostnih izdelkov, ki prihajajo neposredno z naše kmetije in od izbranih portugalskih proizvajalcev.

naša ponudba vključuje sadje, neobdelane pomaranče in avokado, zelenjavo, mandlje, oreščke, suho sadje, začimbe, olive, oljčna olja, sir, klobase, kakav, kavo, čaj, med, cvetni prah, ribje specialitete, sadne namaze, naravno morsko sol Algarve, vina, portovec, medronho.

Naši izdelki so skrbno izbrani, da bi košček Portugalske za tradicionalno sredozemsko prehrano prinesli neposredno v vaš dom.

Velik pomen pripisujemo kakovosti in trajnosti, zato svoje pridelke pridelujemo z največjo skrbnostjo. Kaj dela naš sistem tako poseben? Vaša naročila najprej zberemo in obdelamo. Suho blago je predhodno zbrano. Pripravimo transportno škatlo, potrebno za vaše naročilo. Sadje se obere tik pred odhodom hladilnega tovornjaka in se zapakira skupaj z vašim naročilom. Naši izdelki se prevažajo v hladilniku, tako da prispejo sveži in brez vremenskih vplivov. Družina Dornhoff se zavzema za odlične storitve za stranke in osebno obravnavo. Prizadevamo si, da vam ne ponudimo le izdelkov najvišje kakovosti, temveč tudi ustvarimo nepozabno nakupovalno izkušnjo. Odkrijte raznolikost in okus Portugalske z družbo Quinta dos Pássaros in se navdušite nad našimi ročno izbranimi izdelki.



Veselimo se, da vas bomo lahko pozdravili v naši družinski skupnosti! Naša predana ekipa bo poskrbela, da bodo vaša naročila hitro in zanesljivo prispela do vas. Družina Dornhoff se zavzema za odlično storitev za stranke in osebno pozornost.

Prizadevamo si, da vam ne bi ponudili le izdelkov najvišje kakovosti, temveč tudi ustvarili nepozabno nakupovalno izkušnjo. Odkrijte raznolikost Portugalske.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Portugalska

Regija
Silves

Lokacija
Sitio das cabeças 165 T 8300-020 Silves