Katalog

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 sedežev Električni voziček za golf , visoka kakovost Ulica Legal

Odgovori na oglas

Prilagodite svoj voziček za golf - Visoka trdnost ogljikovega jekla ali aluminijaste zlitine osnovnega okvirja - Brez vzdrževanja svinčeve ali litijeve baterije - Največja hitrost znaša od 60 km/h do 80 km/h - MOQ: 1 Sprejemamo tudi naročila OEM in ODM za več kot 6 sedežev za golf, dobrodošli, da nam pošljete zahteve.

Modno oblikovanje sprednjega in zadnjega dela karoserije
Sprednji in zadnji del karoserije električnega vozička za golf sta modna in lepa, oblikovana z brizganjem inženirske plastike ABS, ki je edinstvena oblika, ki so jo skupaj razvili oblikovalci podjetja Hulk in oblikovalci v avtomobilski industriji.

Izbirna osnova z jeklenim/aluminijastim okvirjem
Osnova električnega vozička za golf je lahko izdelana iz jeklenega okvirja ali okvirja iz aluminijeve zlitine glede na potrebe stranke, kar lahko zagotavlja večjo trdnost in vzdržljivost ter vam omogoča varnejšo in udobnejšo vožnjo.

Visoko svetle kristalne avtomobilske luči
Električni voziček za golf uporablja sprednje in zadnje kombinirane visoko svetle kristalne luči, ki so lepega videza in so pridobile certifikat CE. Svetloba ima močno prodornost in dolgo razdaljo osvetlitve, zaradi česar je vožnja ponoči varnejša.

Mehatronsko integrirana pogonska zadnja os
Električni voziček za golf uporablja elektromehansko integrirano pogonsko zadnjo os z lupino iz aluminijeve zlitine, ki je lažja. Površina zob zobnikov je upogljevana in brušena, kar zagotavlja nizko raven hrupa in dolgo življenjsko dobo.

Lepi in udobni sedeži
Sedeži električnega vozička za golf so izdelani iz mehkih in udobnih materialov, ergonomsko oblikovani, da kar najbolj izboljšajo udobje med vožnjo, poleg tega so videti bolj elegantno in razkošno.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Shandong

Lokacija
Qingdao

Dodatne informacije