Katalog

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Trajen 11-14 sedežev avtobus za oglede, zaprt slog, bencin, avtobus za oglede

Odgovori na oglas

Združuje toplino, udobje, razkošje in vrhunsko kakovost - Neodvisno vzmetenje Macpherson - Integralni okvir iz ogljikovega jekla visoke trdnosti - Hidravlična zavora z dvojnim krogom in vakuumskim ojačevalnikom - MOQ: 1 Sprejemamo tudi naročila OEM in ODM za bencinske turistične avtobuse z več kot 14 sedeži ali manj kot 11 sedeži. Dobrodošli, da nam pošljete svoje zahteve.

Več protikorozijske osnove vozila
V primerjavi s postopkom površinskega barvanja okvirja drugih blagovnih znamk je bila površina osnovnega okvirja bencinskega turističnega avtobusa obdelana z vrsto protikorozijskih postopkov, kot so pikiranje, fosfatiranje, elektroforeza, potapljanje in pečenje. Ima protikorozijske lastnosti tako znotraj kot zunaj in ima daljšo življenjsko dobo.

Zaprti in toplejši prostor
Avtobus ima v celoti zaprt prostor, ki lahko učinkovito izolira zunanji hrup, veter in dež ter druge motnje. Karoserija je zasnovana z vhodnimi in izhodnimi vrati ter opremljena s klimatsko napravo, ki potnikom omogoča vzdrževanje prijetne temperature v različnih letnih časih in podnebnih razmerah ter izboljša izkušnjo vožnje.

Visoko standardni motor EFI
Bencinski turistični avtobus Hulk FDH uporablja motor EFI LJ469/LJ415 nacionalnega standarda VI. Ima naprednejšo tehnologijo nadzora izgorevanja in nadzoruje parametre, kot sta vbrizgavanje goriva in čas vžiga, da izboljša izkoristek goriva in močno zmanjša škodljive emisije izpušnih plinov.

Visoko udobni sedeži
Bencinski turistični avtobus Hulk FDH ima neodvisno nastavljiv mehki sedež za voznika, prostor za potnike pa je opremljen z integriranimi mehkimi sedeži iz imitacije usnja (črni, bež, rjavi itd.) ali sedeži FRP. To zagotavlja udobno vožnjo za vse potnike, hkrati pa zagotavlja večjo varnost. Je razkošen in lep ter zelo privlačen.

Visokokakovostne vakuumske nosilne pnevmatike
Vse pnevmatike bencinskega turističnega avtobusa Hulk so izdelane iz visokokakovostnih vakuumskih nosilnih avtomobilskih pnevmatik, ki izpolnjujejo stroge standarde stabilnosti in vzdržljivosti. Imajo protizdrsno teksturo in močno sposobnost oprijema ter se zlahka spopadajo z različnimi cestnimi površinami, kar zagotavlja stabilnost med vožnjo.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Shandong

Lokacija
Qingdao

Končni datum
31.12.2029 23:55

Dodatne informacije