Katalog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Toliltriazol granuliran HOO 99,5% min Številka CAS: 29385-43-1

Odgovori na oglas

TTA kemikalije za čiščenje vode

Toliltriazol
Toliltriazol je vsestranski inhibitor korozije, ki zagotavlja učinkovito zaščito pred oksidacijo in korozijo za različne kovine in zlitine.
Številka CAS: 29385-43-1
UN NO.: 3077
Številka EINECS: 249-596-6
Molekularna formula: C9H9N3
Čistost (%): 99.5 % min
Videz (čistost): 5 % min Videz:
Pakiranje: 25 kg/vrečko ali po zahtevah kupca

POSTAVKE SPECIFIKACIJE REZULTATI
Čistost, % 99,5min 99,81
Tališče, ℃ 97min 97,22
Vsebnost pepela, % 0,05max 0,024
Vsebnost vode, % 0,1max 0,079
PH vrednost 5-6 5,58

 

Toliltriazol
Toliltriazol, alternativno TTA, je organska spojina, označena s kemijsko formulo C9H9N3. Videz je od bele do umazano bele barve, v obliki prahu ali zrnc. Ta snov je pomemben zaviralec korozije in vodnega kamna v različnih sektorjih, zlasti pri obdelavi vode, obdelavi kovin in rafiniranju nafte. Njena vloga je zaščita kovin pred korozijo in oviranje nastajanja vodnega kamna ali usedlin na površinah. Poleg tega se toiltriazol uporablja kot dodatek v raztopinah proti zmrzovanju in pri ustvarjanju zlitin na osnovi bakra.

Številka CAS: 29385-43-1
UN NO.: 3077
Številka EINECS: 249-596-6
Molekularna formula: C9H9N3
Čistost (%): 99.5 % min.
Videz: Beli do umazano beli prah ali zrnca
Embalaža: 25 kg/vrečko ali po zahtevah stranke

Uporaba toiltriazola
1. Zaviranje korozije: Ta snov se pogosto uporablja kot inhibitor korozije v hladilnih vodnih sistemih, tekočinah za obdelavo kovin in različnih industrijskih aplikacijah. Na kovinskih površinah ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje korozijo in podaljšuje življenjsko dobo opreme.
2. Zaviranje nastanka vodnega kamna: Učinkovito preprečuje nastajanje vodnega kamna ali usedlin v vodnih sistemih, kotlih in toplotnih izmenjevalnikih. Njegovo delovanje zmanjšuje kopičenje mineralnih usedlin in tako ohranja učinkovitost opreme.
3. Zaščita kovin: Ta spojina služi kot zaščitno sredstvo, zlasti za baker in njegove zlitine. Ovira oksidacijo kovinskih površin in preprečuje dehtiranje, kar je dragoceno pri ohranjanju, čiščenju in skladiščenju kovin.
4. Dodatek proti zmrzovanju: Občasno se dodaja v raztopine sredstev proti zmrzovanju, da se izboljšajo njihove lastnosti protikorozijske zaščite. To varuje kovinske dele hladilnega sistema in preprečuje razvoj rje.
5. Krepitev betona: V gradbeništvu deluje kot dodatek za beton in cementne materiale. Deluje kot inhibitor korozije za armaturno jeklo in ga ščiti pred korozijo, ki jo povzročajo kloridni ioni.
6. Modifikacija goriva: Včasih se uporablja kot dodatek gorivu, zlasti v letalskih gorivih. Zagotavlja protikorozijsko zaščito sestavnih delov sistema za gorivo in pomaga preprečevati nastajanje usedlin v ceveh za gorivo in injektorjih.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan

Lokacija
Zhengzhou