Katalog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

12.07.2024 14:00

Natrijev poliakrilat (PAAS), št. CAS 9003-04-7, čiščenje vode

Odgovori na oglas

Flokulant PAAS

Št. artikla :3901-30

Podroben opis :
Kraj porekla: (C3H3NaO2)n
Vrsta: (C3H3NaO2)n
Nevtralno: (C3H3NaO2)n Adsorbent Adsorbent
Videz Brezbarvna do rahlo rumenkasta prozorna tekočina/bela ali svetlo rumena zrnca
Uporaba:
Številka CAS: 9003-04-7
Številka EINECS: 202-415-4

Pakiranje in dobava
Podrobnosti o pakiranju 25 kg/ vreča; 25 kg/ boben.
Dostava v 15 dneh po plačilu

Opis izdelka
Natrijev poliakrilat ali PAAS je ponavljajoči se polimer z molekulsko formulo [-CH2-CH (COONa) -]. Polimeri akrilne kisline so običajno negativno nabiti. Trdni natrijev poliakrilat je linearna, topna polimerna spojina. Karboksilne skupine na molekularni verigi povzročajo, da se zapletena polimerna veriga zaradi elektrostatičnega odbijanja raztegne, kar spodbuja adsorpcijo funkcionalnih skupin, izpostavljenih na površini. Ta aktivna mesta se adsorbirajo na suspendirane delce v raztopini in tvorijo mostove med delci ter tako pospešijo usedanje suspendiranih delcev.

Področja uporabe
Uporablja se predvsem pri čiščenju odpadnih voda, v industriji kavstične sode in sode bikarbone, pri rafiniranju soli, ločevanju rdečega blata pri proizvodnji aluminijevega oksida, pridobivanju beljakovin v odpadnih vodah iz tovarn mononatrijevega glutamata ter v industriji sladkorja, papirja in nafte.

O nas
Zhengzhou Hohhot Chemical Co., Ltd. je profesionalni dobavitelj kemikalij za čiščenje vode na Kitajskem. Specializirani smo za čistilna sredstva, flokulante, sušila, zaviralce vodnega kamna, kelatna sredstva, dezinfekcijska sredstva, sredstva za izpodrivanje olja, algecide, sredstva za taljenje snega.
Če imate kakršna koli vprašanja, vam bo ekipa tehnične podpore Hoo Chemtec zagotovila tehnični nasvet in strokovno znanje.
Certifikati: ISO9008:2008, SGS, REACH, KOSHER itd.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan

Lokacija
Zhengzhou