Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Rezervoarji za tekoči dušik

Odgovori na oglas

Rezervoarji za tekoči dušik so vsestranska in nepogrešljiva oprema za kriogeno shranjevanje na znanstvenoraziskovalnem, medicinskem in industrijskem področju. rezervoarji za tekoči dušik z zmogljivostjo 10 litrov zaradi svoje zmerne velikosti in prenosljivosti pokrivajo širok spekter scenarijev. Na primer, izhodno zbiranje sperme za živinorejo, statično shranjevanje zamrznjenih epruvet s pšenično spermo, zamrzovanje majhnih količin celic v laboratoriju in pripomočki za zamrzovanje v industriji.

Pogovorimo se podrobneje o 10-litrski posodi za shranjevanje tekočega dušika:


1. Običajni modeli 10-litrskih rezervoarjev za shranjevanje tekočega dušika TIANCHI so 50 mm, 80 mm, 125 mm in 210 mm;
Med njimi je 50 mm primernejši za majhno količino ohranjanja vzorcev ali preprosto shranjevanje tekočega dušika za uporabo, z daljšim časom statičnega ohranjanja; kaliber 80 mm je podoben 50 mm, ki je primernejši za majhno količino ohranjanja vzorcev, vendar ga je enostavno vzeti. Zaradi kratkega časa statičnega shranjevanja pogostost uporabe ni tako dobra kot pri zgornjih dveh kalibrih, zato sta 125 mm in 210 mm primernejša za kratkotrajno shranjevanje tekočega dušika, uporabljajo pa ju lahko uporabniki, ki jim ni mar za čas shranjevanja.


2. Struktura
Tako kot vse posode za tekoči dušik ima tudi 10-litrski rezervoar za shranjevanje tekočega dušika vakuumsko in večplastno izolacijsko strukturo z dvojnim mehurjem, izoliran vratni čep pa zapira ustje rezervoarja, da zmanjša toplotno sevanje in izhlapevanje tekočega dušika.

3. Statično ohranjanje in zmogljivost shranjevanja vzorcev
10litrski rezervoarji za shranjevanje tekočega dušika so boljši pri shranjevanju tekočega dušika, 50-milimetrski kaliber statično shrani 87 dni; v padajočem vrstnem redu ima 80-milimetrski kaliber 50 dni, 125 mm 25 dni, 210 mm le 11 dni. Upoštevajte, da gre za statično shranjevanje, to je, ko je napolnjen s tekočim dušikom in ni odprt ter se ne uporablja.
Plus shranjevanje vzorcev, s polnim številom 6 okroglih nosilnih veder lahko hranite približno 792 do 1788 zamrznjenih pšeničnih epruvet s spermo; in približno 150 celic, ki jih lahko povežete s sponkami za kriokonzervacijo.
Razumeti rezervoar za tekoči dušik, da ga boste bolje uporabljali. zgoraj so navedene osnovne informacije o 10litrskem rezervoarju za shranjevanje tekočega dušika.
Če želite izvedeti več, se obrnite na nas, če imate kakršno koli potrebo, se lahko kadar koli tudi posvetujete.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
henan

Lokacija
zhengzhou