Katalog

Protokol BL121PO PLC za prehod OPC UA

02.04.2024 09:05

Protokol BL121PO PLC za prehod OPC UA

Odgovori na oglas

BLIIoT|Nova različica BL121PO Več protokolov PLC za prehod OPC UA v različnih aplikacijah industrijske avtomatizacije Uvod PLC ustvarjajo ogromne količine podatkov, povezanih s procesi, proizvodnjo in diagnostiko. Prehod olajša prenos teh podatkov v sisteme, ki temeljijo na OPC UA, kot sta SCADA (nadzorni nadzor in zajem podatkov) ali MES (sistemi za izvajanje proizvodnje). S pretvorbo podatkov iz PLC v OPC UA je lažje zbirati, analizirati in uporabljati informacije za spremljanje, nadzor in odločanje v realnem času. Tehnologija se hitro razvija, zato se sčasoma pojavljajo novi standardi in protokoli. Z uporabo prehodov OPC UA podjetja zagotovijo prihodnost svoje infrastrukture za avtomatizacijo. Če pride do posodobitev ali sprememb protokolov PLC ali če se pojavijo nove naprave z drugačnimi protokoli, se lahko prehod prilagodi in še naprej zagotavlja zanesljivo komunikacijo med PLC in preostalim sistemom.

Opis izdelka

BL121PO Protokol PLC za prehod OPC UA lahko podpira različne protokole PLC, vključno s tistimi, ki jih uporabljajo Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta in druge blagovne znamke PLC. BL121PO lahko podpira tudi druge protokole PLC, ki jih uporabljajo različni proizvajalci. Deluje kot prevajalnik protokolov in omogoča nemoteno izmenjavo podatkov med različnimi PLC in sistemi, ki temeljijo na OPC UA, ne glede na ustrezne protokole.

S pretvorbo podatkov PLC v protokol OPC UA je mogoče na daljavo spremljati in upravljati PLC s sistemi, ki temeljijo na OPC UA. To omogoča večjo prilagodljivost in učinkovitost pri industrijski avtomatizaciji. Pretvorba BL121PO prinaša pomembne prednosti za industrijsko avtomatizacijo, vključno z večjo prilagodljivostjo, interoperabilnostjo, varnostjo in razširljivostjo.


Lastnosti izdelka

1. Podpira protokole Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta in druge protokole PLC, OPC UA.

2. podpira povezavo z do 50 napravami in zajem 4.000 podatkovnih točk.

33. Podpira 6 izbirnih vhodov RS232/RS485.

4. Uporablja vgrajeni ARM MCU in je izdelek, razvit na podlagi operacijskega sistema Linux.

5. 2 ethernetna vhoda (vhod WAN in vhod LAN).

6. Podpira WiFi.

7.podpira OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podpira funkcije usmerjanja in zbiranje podatkov s kaskadnim stikalom za lažje zbiranje več podatkov iz industrijske opreme. Programska oprema ima popolne funkcije in pokriva večino običajnih scenarijev uporabe.

9. Vključuje humaniziran konfiguracijski vmesnik, ki sledi BLIIoT, ter funkcije za oddaljeno konfiguracijo, oddaljeno nadgradnjo vdelane programske opreme in druge funkcije. Uporabniki morajo opraviti le preproste nastavitve.

10. Naprava ima montažno strukturo in zasnovo napajanja z zaščito pred obratno polarnostjo.

11. Uporablja BLIIoT-ovo patentirano tehnologijo zapenjanja na tirnico ter podpira standardno namestitev na tirnico DIN35 in stensko montažo.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Guangdong

Lokacija
Shenzhen