Katalog

BLIIoT|Nova različica BL120 Modbus Gateway Najdi aplikacije na različnih področjih

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Nova različica BL120 Modbus Gateway Najdi aplikacije na različnih področjih

Odgovori na oglas

Uvod Modbusov prehod je bistvena sestavina v sistemih za industrijsko avtomatizacijo in nadzor. Omogoča nemoteno komunikacijo, integracijo in razširljivost, ki so ključnega pomena za učinkovito delovanje sodobnih industrijskih sistemov. Ima ključno vlogo pri omogočanju komunikacije, integracije in razširljivosti med napravami in sistemi, ki uporabljajo različne protokole.

Opis izdelka

Prehod BL120 deluje kot most med napravami Modbus in ciljnim sistemom ter omogoča izmenjavo podatkov in interoperabilnost. Omogoča komunikacijo med napravami, kot so senzorji, aktuatorji in krmilniki, prek serijskih ali ethernetnih povezav.

Z uporabo prehoda BL120 Modbus lahko organizacije integrirajo naprave Modbus z drugimi sistemi ali omrežji, kar omogoča brezhibno interoperabilnost ter napredne možnosti upravljanja in nadzora.


Lastnosti izdelka

1. Podpira povezavo do 50 naprav in zbiranje 4 000 podatkovnih točk.

2podpira 6 izbirnih vhodov RS232/RS485.

3. Uporablja vgrajeni ARM MCU in je izdelek, razvit na podlagi sistema Linux OS.

4. 2 ethernetna vrata (vrata WAN in vrata LAN).

5. Podpira 4G, WiFi, GPS.

6podpira OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Podpira funkcije usmerjanja in zbiranje podatkov o kaskadnem stikalu, kar olajša zbiranje več podatkov o industrijski opremi. Programska oprema ima popolne funkcije in pokriva večino običajnih scenarijev uporabe.

8. Vključuje humanizirani konfiguracijski vmesnik, ki ga upošteva BLIIoT, ter funkcije za oddaljeno konfiguracijo, oddaljeno nadgradnjo strojne programske opreme in druge funkcije. Uporabniki morajo opraviti le preproste nastavitve.

9. Uporablja pritrdilno strukturo in ima zasnovo napajanja z zaščito pred povratno povezavo.

10. Uporablja BLIIoT-ovo patentirano tehnologijo zapenjanja na tirnico ter podpira standardno namestitev na tirnico DIN35 in namestitev na steno.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Guangdong

Lokacija
Shenzhen