Katalog

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Nova različica BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP to Modbus Gateway in Building Automation

Odgovori na oglas

Uvod BACnet in Modbus sta dva široko uporabljena komunikacijska protokola na področju avtomatizacije stavb in industrijskega nadzora. BACnet (Building Automation and Control networks) je protokol, posebej zasnovan za nadzor in spremljanje sistemov za avtomatizacijo stavb, Modbus pa je odprt serijski komunikacijski protokol, ki se pogosto uporablja v industrijskih nadzornih sistemih. Integracija omrežij BACnet in Modbus omogoča nemoteno komunikacijo in izmenjavo podatkov med napravami, ki uporabljajo te različne protokole. To integracijo običajno dosežemo z uporabo prehoda ali pretvornika med omrežjema BACnet in Modbus. Prehod deluje kot prevajalnik, ki napravam v omrežju BACnet omogoča komunikacijo z napravami v omrežju Modbus.

Opis izdelka

BL120BN BACnet-Modbus prehod je rešitev naprave, ki omogoča komunikacijo med omrežjema BACnet in Modbus. Deluje kot most, ki napravam, ki uporabljajo protokol BACnet, omogoča komunikacijo z napravami, ki uporabljajo protokol Modbus.



Z uporabo prehoda BL120BN BACnet to Modbus je mogoče integrirati naprave in sisteme, ki uporabljajo te različne protokole, kar omogoča medsebojno komunikacijo in izmenjavo podatkov. Ta integracija izboljša interoperabilnost, poenostavi upravljanje sistema ter olajša spremljanje in nadzor naprav v omrežjih BACnet in Modbus.

 

Značilnosti izdelka

1. Podpira BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Podpira povezavo z do 50 napravami in zbiranje 4 000 podatkovnih točk.

3. Podpira 6 izbirnih vhodov RS232/RS485.

4. Uporablja vgrajeni ARM MCU in je izdelek, razvit na podlagi sistema Linux OS.

5. 2 ethernetna vhoda (vhod WAN in vhod LAN).

6. Podpira 4G, WiFi, GPS.

7. Podpira OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podpira funkcije usmerjanja in zbiranje podatkov s kaskadnim stikalom, kar olajša zbiranje več podatkov o industrijski opremi. Programska oprema ima popolne funkcije in pokriva večino običajnih scenarijev uporabe.

9. Vključuje humanizirani konfiguracijski vmesnik, ki ga upošteva BLIIoT, ter funkcije za oddaljeno konfiguracijo, oddaljeno nadgradnjo strojne programske opreme in druge funkcije. Uporabniki morajo opraviti le preproste nastavitve.

10. Uporablja pritrdilno strukturo in ima zasnovo napajanja z zaščito pred povratno povezavo.

Uporablja BLIIoT-ovo patentirano tehnologijo zapenjanja na tirnico ter podpira standardno namestitev na tirnico DIN35 in namestitev na steno.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Guangdong

Lokacija
Shenzhen