Katalog

Pretvorba klimatske naprave na Modbus, BLIIoT| Nova različica BL120AC

04.04.2024 13:05

Pretvorba klimatske naprave na Modbus, BLIIoT| Nova različica BL120AC

Odgovori na oglas

Uvod Za izvajanje protokola Modbus s klimatsko napravo običajno potrebujete prehodno napravo, ki pretvori lastniški komunikacijski protokol klimatske naprave v podatke, združljive s protokolom Modbus. Prehod deluje kot most, ki podatke klimatske naprave prevede v registre ali tuljave Modbus, ki jih lahko razumejo druge naprave Modbus. Obstajajo različne različice protokola Air Conditioner to Modbus, odvisno od proizvajalca in modela klimatske naprave. Med najpogosteje uporabljenimi protokoli sta Modbus RTU in Modbus TCP/IP.

Opis izdelka

BL120AC prehod iz klimatske naprave na Modbus je naprava, ki omogoča komunikacijo med klimatskim sistemom in omrežjem Modbus. Služi kot most med obema sistemoma ter omogoča izmenjavo podatkov in nadzor.



BL120AC se običajno povezuje s klimatsko napravo s svojim lastnim protokolom, podatke pa prevaja v protokol Modbus, ki ga razumejo druge naprave v omrežju Modbus. Različne parametre, kot so temperatura, vlažnost, hitrost ventilatorja in načini delovanja, lahko pretvori v registre ali tuljave Modbus.



S povezavo klimatske naprave z omrežjem Modbus jo lahko vključite v večji sistem za avtomatizacijo stavbe ali nadzorni sistem za nadzor in zajem podatkov (SCADA). To omogoča centralizirano spremljanje, nadzor in usklajevanje več sistemov HVAC, kar vodi k večji energetski učinkovitosti in lažjemu upravljanju.

Značilnosti izdelka

1. Podpira standarde Modbus RTU, Modbus TCP, klimatske naprave itd.

2. Podpira povezavo z do 50 napravami in zbiranje 4 000 podatkovnih točk.

3. Podpira 6 izbirnih vhodov RS232/RS485.

4. Uporablja vgrajeni ARM MCU in je izdelek, razvit na podlagi operacijskega sistema Linux.

5. 2 ethernetna vhoda (vhod WAN in vhod LAN).

6. Podpira 4G, WiFi, GPS.

7. Podpira OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podpira funkcije usmerjanja in zbiranje podatkov s kaskadnim stikalom, kar omogoča zbiranje več podatkov o industrijski opremi. Programska oprema ima popolne funkcije in pokriva večino običajnih scenarijev uporabe.

9. Vključuje humanizirani konfiguracijski vmesnik, ki ga upošteva BLIIoT, ter funkcije za oddaljeno konfiguracijo, oddaljeno nadgradnjo strojne programske opreme in druge funkcije. Uporabniki morajo opraviti le preproste nastavitve.

10. Uporablja pritrdilno strukturo in ima zasnovo napajanja z zaščito pred povratno povezavo.

11. Uporablja BLIIoT-ovo patentirano tehnologijo zapenjanja na tirnico ter podpira standardno namestitev na tirnico DIN35 in namestitev na steno.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Guangdong

Lokacija
Shenzhen