Katalog

BLIIoT| Nova različica BL120DT DL/T645 Pretvorba IEC 104 v Modbus v avtomatizaciji elektroenergetskih sistemov

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Nova različica BL120DT DL/T645 Pretvorba IEC 104 v Modbus v avtomatizaciji elektroenergetskih sistemov

Odgovori na oglas

Uvod Prehod iz DL/T645 v Modbus je naprava, ki omogoča komunikacijo med napravami, ki uporabljajo protokol DL/T645, in napravami, ki uporabljajo protokol Modbus. Podobno prehod iz IEC 104 v Modbus omogoča komunikacijo med napravami, ki uporabljajo protokol IEC 104, in napravami, ki uporabljajo protokol Modbus. DL/T645 je komunikacijski protokol, ki se na Kitajskem pogosto uporablja za pametne sisteme merjenja in upravljanja energije. Opredeljuje obliko in pravila za izmenjavo podatkov med števci energije in sistemi za zbiranje podatkov. Po drugi strani pa je Modbus skupni protokol, ki se uporablja za komunikacijo med različnimi industrijskimi napravami.

Opis izdelka

Prehod BL120DT deluje kot posrednik, ki napravam, ki uporabljajo protokol Modbus, omogoča branje podatkov z naprav, ki uporabljajo protokol DL/T645, in pisanje podatkov nanje. Izvaja pretvorbo protokola in preslikavo podatkov med obema protokoloma ter tako zagotavlja nemoteno komunikacijo med različnimi napravami.



Prehod BL120DT služi istemu namenu, vendar za naprave, ki uporabljajo protokol IEC 104 in protokol Modbus. Protokol IEC 104 se pogosto uporablja v aplikacijah za avtomatizacijo elektroenergetskih sistemov in SCADA (nadzorni nadzor in zbiranje podatkov).



Značilnosti izdelka

1. Podpira DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Podpira povezavo do 50 naprav in zbiranje 4 000 podatkovnih točk.

3. Podpira 6 opcijskih vhodov RS232/RS485.

4. uporablja vgrajeni ARM MCU in je izdelek, razvit na podlagi sistema Linux OS.

5. 2 ethernetna vrata (vrata WAN in vrata LAN).

6. Podpira 4G, WiFi, GPS.

7. Podpira OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podpira funkcije usmerjanja in zbiranje podatkov kaskadnega stikala, da olajša zbiranje več podatkov industrijske opreme. Programska oprema ima popolne funkcije in pokriva večino običajnih scenarijev uporabe.

9. Vključuje humanizirani konfiguracijski vmesnik, ki ga upošteva BLIIoT, ter funkcije za oddaljeno konfiguracijo, oddaljeno nadgradnjo strojne programske opreme in druge funkcije. Uporabniki morajo opraviti le preproste nastavitve.

10. Uporablja pritrdilno strukturo in ima zasnovo napajanja z zaščito pred povratno povezavo.

11. Uporablja BLIIoT-ovo patentirano tehnologijo zapenjanja na tirnico ter podpira standardno namestitev na tirnico DIN35 in namestitev na steno.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Guangdong

Lokacija
Shenzhen