Katalog

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP pokrovček material za vinske steklenice aluminijeva zlitina 8011

Odgovori na oglas

Hongchang Aluminum dobavlja aluminijaste pločevine in tuljave za izdelavo pokrovčkov za steklenice, ki so idealni materiali za PP pokrovčke za steklenice viskija in druge steklenice za pijače. Ima odlične lastnosti, ki preprečujejo vlago, pronicanje in ponarejanje, zato je resnično varen, zdrav, hiter in okolju prijazen, kar povečuje dodano vrednost izdelka.

Pri proizvodnji pokrovčkov za steklenice iz PP veljajo stroge zahteve glede trdnosti, raztezka in odstopanja dimenzij materiala, sicer se med obdelavo pojavijo razpoke ali gube. Da bi zagotovili udobno tiskanje po oblikovanju pokrovčka, mora biti površina materiala pokrovčka gladka. Brez sledi valjanja, prask in madežev. Običajno se uporabljajo zlitine 8011-H14, 8011-H16 itd. Aluminijasti materiali za pokrovčke za steklenice se lahko proizvajajo z vročim valjanjem, neprekinjenim litjem, neprekinjenim valjanjem ali hladnim valjanjem.

Značilnosti materiala za pokrovčke za steklenice iz PP:
1. Majhna teža.
2. Zeleni, okolju prijazni in enostavni za recikliranje.
3. Odlične barierne lastnosti.
4. Dobra oblikovljivost.
5. Dobro oblikovanje. Lep videz in svetla dekoracija.
8011 aluminijaste zapiralne plošče se uporabljajo za izdelavo sistemov vijačnih pokrovčkov za steklenice in druge posode ter so eden glavnih izdelkov na trgu aluminijaste embalaže. Zaradi neprepustnosti za zrak in svetlobo ter enostavnosti oblikovanja in dekoracije je aluminij najprimernejši material za zaprte aplikacije.

Aluminijasti PP pokrovi se uporabljajo za steklene posode, vključno z mineralno vodo, naravno vodo, brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami, zdravstvenimi dodatki in izdelki iz sokov.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
henan

Lokacija
No. 14, Business Outer Ring Road