Katalog

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Porcelanski krožniki Izdelano v Italiji

Odgovori na oglas

porcelain4TOP je nova blagovna znamka podjetja GRESITALIANO SRL, ki je specializirano za grafično oblikovanje, proizvodnjo in distribucijo velikih porcelanskih plošč debeline 6 mm, 12 mm in 20 mm, 100 % izdelanih v Italiji.

Pridružite se nam pri prenosu italijanske elegance v ZDA: postanite distributer porcelanskih krožnikov

Pri Porcelain4Top vabimo strastne in napredne posameznike in podjetja, da se nam pridružijo na poti neprekosljivega sloga in prefinjenosti.

Postanite ambasador brezčasne lepote v ZDA in postanite distributer naših izvrstnih italijanskih porcelanskih krožnikov.

Zakaj sodelovati s Porcelain4Top:

Vrhunska kakovost: Naši italijanski porcelanski krožniki so skrbno izdelani in prikazujejo priznano kakovost italijanske obrti, ki je prestala preizkus časa.

Vsestranski modeli: Od klasičnih do sodobnih - naši porcelanski krožniki ponujajo široko paleto modelov in zaključkov, ki ustrezajo zahtevnemu okusu vaših strank.

Neprekosljivo strokovno znanje: S sodelovanjem z nami boste imeli dostop do ekipe strokovnjakov, ki vam bodo zagotovili obsežno znanje o izdelkih, marketinško podporo in prilagojene nasvete.

Prednosti distributerja:

Ekskluzivna ponudba izdelkov: Kot distributer Porcelain4Top boste imeli ekskluziven dostop do naše vrhunske ponudbe italijanskih porcelanskih krožnikov, kar vas bo ločilo od konkurence.

Podpora pri trženju: Uporabite naše strokovno znanje o trženju in trženjsko gradivo, da povečate svojo prisotnost v industriji, dosežete širše občinstvo in povečate prodajo.

Dobičkonosno sodelovanje: Verjamemo v vzajemni uspeh. Sodelovanje z družbo Porcelain4Top kot distributer odpira vrata dobičkonosnemu partnerstvu z blagovno znamko, ki pomeni eleganco in kakovost.

Kako začeti svojo pot: Postati distributer z

je preprost postopek. Kontaktirajte našo ekipo, da izrazite svoje zanimanje, in sodelujmo, da prefinjenost italijanskih porcelanskih krožnikov pripeljemo v vsak kotiček ZDA.

Nadgradite svoje poslovanje tako, da ponudite utelešenje razkošja z italijanskimi porcelanskimi krožniki Porcelain4Top. Kontaktirajte nas še danes in začnite sodelovanje, ki bo na ameriškem trgu na novo opredelilo eleganco.

Kontaktirajte nas zdaj!


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Italija

Regija
Emilia Romagna

Lokacija
Sassuolo

Dodatne informacije