Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Inšpekcijske storitve na Kitajskem - nadzor natovarjanja zabojnikov

Odgovori na oglas

Popolna storitev preverjanja Revizija dobavitelja Predproizvodni pregled med pregledom proizvodnje Pregled pred odpremo Nadzor natovarjanja zabojnikov

Nadzor nakladanja
Nadzor nakladanja se začne v tovarnah, skladiščih ali nakladališčih pošiljateljev. Preverja kakovost in količino odpremljenih proizvodov, da se prepriča, da so odpremljeni proizvodi dobre kakovosti in pravilne količine. Medtem inšpektorji nadzorujejo celoten postopek odpreme, da se prepričajo, da so zabojniki v dobrem stanju in pravilno naloženi.
Za različne kategorije izdelkov bomo na podlagi zahtev strank in naših izkušenj pripravili specializiran kontrolni seznam. Naš inšpektor pa bo med postopkom pregleda blago preveril strogo v skladu s kontrolnim seznamom in odobrenim vzorcem ter po najboljših močeh zmanjšal vaša tveganja pri nakupu.
Rezultate vam bomo posredovali po končanem pregledu. In poročilo o pregledu vam bomo poslali v 24 urah.
Veliko trgovcev uživa v naši storitvi nadzora kakovosti, ne le zato, ker je naša storitev pregleda stroškovno učinkovita, ampak tudi zato, ker vedo, da pričakujemo nadzor kakovosti. Naše stranke vključujejo: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech itd.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Shenzhen

Lokacija
Guangdong

Končni datum
29.06.2024 23:50