Katalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Popolna storitev preverjanja / kitajska inšpekcijska agencija

Odgovori na oglas

Guangdong Kitajska pregled in testiranje Co., LTD

Ta pregled se opravi v zelo zgodnjih fazah proizvodnega procesa (med 0 in 20 %). Namen preverjanja je pregledati parametre procesa in preveriti, ali bo končni izdelek izpolnjeval želene zahteve glede kakovosti.

Ljudje smo ljudje in ljudje seveda delamo napake, prav tako tovarne na Kitajskem. Približno polovica tovarn na Kitajskem ima težave v proizvodnji. Če se ne izvaja strogo preverjanje kakovosti, bodo tovarne izdelovale v skladu s svojimi standardi. Zato je zgodnejše ugotavljanje napak prihranek časa in stroškov, če težave ugotovite, ko je vse blago končano, boste zapravili veliko časa in denarja za popravke. Po naših izkušnjah smo opravili nadzor kakovosti, ko se je proizvodnja šele začela, in ugotovili, da je barva, ki jo je tovarna uporabila, popolnoma drugačna od tiste, ki jo je želela stranka. To je velika napaka. Po preverjanju je tovarna takoj popravila barvo. Če bi preverjanje kakovosti opravili, ko so izdelki že skoraj končani, bi to lahko bila velika težava in pošiljka bi se zavlekla zaradi revizije težav, ugotovljenih pri preverjanju kakovosti.

Zato je zelo priporočljivo opraviti preverjanje kakovosti v zgodnji fazi proizvodnega procesa. Ta nadzor kakovosti je na Kitajskem potreben zlasti zato, da bi se izognili nesporazumom in napakam v nadaljnjem proizvodnem procesu.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Shenzhen

Lokacija
Guangdong

Končni datum
29.06.2024 23:50