Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Strojništvo - L.B. Bohle prejel več nagrad

Odgovori na oglas

Nemška nagrada za oblikovanje za novo generacijo strojev

Veselje v podjetju L.B. Bohle je bilo veliko. Tehnološko podjetje iz Ennigerloha je trikrat prejelo nagrado za nemško blagovno znamko.

"Na sejmu Interpack maja letos smo s predstavitvijo treh novih sistemov uvedli novo generacijo strojev," se za nazaj ozre izvršni direktor Thorsten Wesselmann. "Naši stroji niso bili le tehnično optimizirani, temveč tudi prenovljeni s prelomnim industrijskim dizajnom," nadaljuje Wesselmann.

Po posvetovanju z industrijskimi oblikovalci, s katerimi so bili stroji zasnovani, se je vodstvo družbe L.B. Bohle management odločilo, da za nagrado za dizajn prijavi premazovalnik tablet BFC, suhi granulator BRC in QbCon 1, kontinuirani granulator in sušilnik za raziskave in razvoj.

Za nemško oblikovalsko nagrado se lahko potegujejo podjetja, agencije, ponudniki storitev in strokovnjaki za trženje ter neprofitne in vladne organizacije iz vseh sektorjev po vsem svetu. o sprejemu na natečaj in poznejših zmagovalcih odloča neodvisna žirija nemškega sveta za oblikovanje.

"Po stalno pozitivnih odzivih na naše nove stroje smo na skrivaj upali na nagrado," poroča Wesselmann. Podjetje L.B. Bohle je bilo imenovano za zmagovalca za BRC in QbCon, medtem ko je naprava za premazovanje tablet BFC prejela posebno nagrado.

"Presenečeni smo bili, da smo prejeli tri nagrade naenkrat," pravi Wesselmann. Na splošno odgovorni v podjetju L.B. Bohle nagrado vidijo kot priznanje, da so z drznim novim dizajnom naredili pravi korak.

"Zahvaljujoč izjemnemu timskemu delu znotraj podjetja nam je skupaj z zunanjimi oblikovalci uspelo razviti popolnoma novo oblikovno linijo za naše sisteme, ki zagotavlja identifikacijo s podjetjem L.B. Bohle. Z osvojitvijo nemške nagrade za oblikovanje bomo na trgu pritegnili še več pozornosti in prepoznavnosti," pravi generalni direktor Tim Remmert, ki v nagradi vidi nadaljnje pozitivne učinke.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Nemčija