Katalog

RW Umwelt und Filtertechnik

RW Umwelt und Filtertechnik

RW Umwelt und Filtertechnik

29.11.2023 19:00

Filter vrečke z zaskočnim obročem in dvojno kroglico

Odgovori na oglas

Odkrijte naše inovativne filtrirne vrečke z zaskočnim obročem in dvojno kroglico!


Enostavno rokovanje, varna pritrditev - naše filtrirne cevi postavljajo standarde na področju filtrirne tehnologije! Naše cevi, opremljene z obodno vgrajeno vzmetjo iz jekla in dvema vrvicama v predelu glave, zagotavljajo popolno tesnjenje in popolnoma varno povezavo.

Najboljše pri tem? Namestitev je otročje lahka - zaskočni obroček se preprosto zaskoči v obstoječo luknjo v osnovni plošči vrečastega filtra.

Hitra namestitev brez orodja:
Zaradi inovativnega zaskočnega obročka ni potrebno zamudno vijačenje ali uporaba orodja. Filtrirne cevi so v kratkem času nameščene in pripravljene za uporabo.

Zanesljivo tesnjenje:
Celotno vzmetno jeklo in dve vrvici v predelu glave zagotavljajo popolno tesnjenje. Pri filtriranju ni kompromisov!

Stabilna povezava:
Dvojna kroglica ne zagotavlja le stabilnosti, temveč tudi čvrsto povezavo. Naše filtrirne vrečke izpolnijo, kar obljubljajo!

Vsestranska uporaba:
Ne glede na to, ali gre za separatorje prahu, industrijske sisteme za odpraševanje ali druge filtrirne naprave - naše filtrirne vrečke so idealna rešitev za širok spekter uporabe.

Zaupajte inovacijam in kakovosti - izberite naše filtrske vrečke z zaskočnim obročem in dvojno kroglico za robustno in zanesljivo filtriranje!

???? Seveda je to inovativno tesnilo na voljo tudi za vgradnjo v vaš filtrirni sistem. Vse, kar potrebujete, so luknje, ki so predvidene v vašem sistemu filtrirnih vrečk. Za ponudbo potrebujemo premer luknje in debelino osnovne plošče.

Za naše filtrirne vrečke je značilna dolga življenjska doba in odlična filtracijska zmogljivost z nizko izgubo tlaka. Ponujamo prilagoditev filtrirnih vrečk glede na vaše zahteve, kar omogoča prilagojene rešitve za filtrirne sisteme vseh znanih proizvajalcev.

Naše filtrirne vrečke so izdelane iz različnih materialov, kot so igličasti filc ali tkane tkanine v različnih filtrirnih razredih. Za dodatno stabilnost lahko vrečaste filtre opremimo s podpornim obročem ali drugimi ojačitvami obroča. Ponujamo jih v šivani in varjeni različici.

#Tehnologija filtrov #Vreče za filtre #Prijemni obroč #Vzdrževanje filtrov

 


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Nemčija

Regija
NRW

Lokacija
Warstein