Katalog

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

Odgovori na oglas

Podjetje ima široko paleto izdelkov, ki pokrivajo predvsem tri področja.

Prvič, vse vrste feritnih magnetov in magnetov NdFeB, ki se pogosto uporabljajo v avtomobilski industriji, elektroniki, telekomunikacijah in na drugih področjih.

Drugič, v glavnem smo specializirani za proizvodnjo magnetnih separatorjev za stranke, vključno s suhimi in mokrimi magnetnimi separatorji, visečimi in vertikalnimi magnetnimi separatorji ter različnimi vrstami magnetnih bobnov. Magnetni separatorji se večinoma uporabljajo pri čiščenju in koncentriranju železove rude, uporabi jalovine, deferrizaciji premogovnih surovin v elektrarnah, cementa in drugih gradbenih materialov ter steklenih in keramičnih surovin, sortiranju recikliranega gumijastega prahu in tako naprej.

Tretjič, imamo strokovno ekipo za sortiranje železove rude, peletizacijo, načrtovanje procesa izdelave čebule in izdelavo celotne opreme itd. Upamo, da bomo zagotovili strokovno tehnično jamstvo in podporo industriji proizvodnje železa v državah v razvoju, podjetje pa ima popolno opremo za preskušanje. Izdelki so zanesljive kakovosti, preproste strukture, priročnega delovanja, varčevanja z energijo in električno energijo, priročnega vzdrževanja in se večinoma izvažajo v Združene države Amerike, Evropo, Avstralijo, Južno Azijo, Bližnji vzhod, Južno Ameriko ter druge države in regije, imajo vodilno mesto v poslovnem svetu, uživajo dober ugled in jih stranke hvalijo.

Toplo pozdravljamo prijatelje z vsega sveta, da se z nami pogajajo in sodelujejo


Nove teorije in oprema našega podjetja so lahko vedno v ospredju domačega magnetnega področja. Verjamemo, da bomo pod pogojem "najprej kakovost" in "najprej storitev" nenehno presegali sami sebe in prispevali k kitajski rudarski in jeklarski industriji.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Anhui

Lokacija
99 Huayu Rd, Maanshan

Končni datum
31.01.2024 10:15