Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRAZVOČNI DETEKTOR NAPAK, RABLJEN

Odgovori na oglas

Detektor napak Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 je lahek in ergonomsko oblikovan za enostavno uporabo. Ima velik zaslon na dotik in gumbe, ki omogočajo nemoteno dvoročno upravljanje. 7-palčni zaslon LCD na dotik, ki je združljiv z rokavicami, je viden v vseh svetlobnih pogojih. Pametnega in intuitivnega uporabniškega vmesnika se je enostavno naučiti, ga je mogoče prilagoditi ter poenostaviti nastavitve, čas usposabljanja in posodobitve.

Naprava Krautkrämer USM 100 omogoča tudi večjo učinkovitost z oddaljenim dostopom ter upravljanjem in shranjevanjem podatkov. Digitalne funkcije vključujejo prilagojene delovne tokove prek programske opreme Mentor App; varno upravljanje podatkov v oblaku; umerjanje na daljavo, ki skrajša čas umerjanja z dveh tednov na 30 minut; in javno trgovino za prenos prilagodljivih aplikacij. Mentor PC omogoča nalaganje, analizo in poročanje podatkov o pregledih z osebnega računalnika, Mentor PC Live pa omogoča uporabo USM 100 na daljavo. Mentor Create uporabniku omogoča, da prilagodi ali ustvari aplikacije za pregledovanje za edinstvene postopke preskušanja, industrijske aplikacije in ravni izkušenj. Zbirke podatkov so združljive tudi s starejšimi modeli USM Go in USM 36, kar omogoča brezhiben prehod na USM 100.

Redefinirano odkrivanje napak:
Prenosni Krautkrämer USM 100 je zelo vsestransko orodje za pregledovanje, zasnovano za spopadanje s številnimi izzivi pregledovanja. Izvajajte celovite in natančne preglede industrijskih sredstev ter izboljšajte svoje podatke s slikami in geolokacijo za boljšo sledljivost in poročanje.

Ključne aplikacije
  • Pregledovanje zvarov
  • Pregled korozije
  • Pregledovanje kovanja in ulitkov
  • Pregled tirnic
  • Pregled kompozitov
  • Pregledi jedrskih elektrarn

cena 1.500,00 USD


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija

Regija
Jawa Timur

Lokacija
Surabaya