Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

OBLIKA TRIOS 3 BREZŽIČNI POD ZA PRODAJO!!

Odgovori na oglas

Shape TRIOS 3 je digitalna rešitev za odtis tri v enem, ki vključuje intraoralni skener, integrirano intraoralno kamero in avtomatizirano merjenje odtenkov v eni napravi. Lahka. enostavna za uporabo, digitalna rešitev za odtis z zaobljeno konico za avtoklaviranje in odstranljivim ogledalom za enostavno sterilizacijo. Na voljo je v izvedbi z ročajem za pisalo, ročajem za držanje in izvedbi za vgradnjo v stol.

Brezžični digitalni intraoralni skener
Izboljšajte svojo zobozdravstveno prakso. Izkoristite prednosti intraoralnega skenerja TRIOS, da izboljšate izkušnjo pacienta, skrajšate čas na zobozdravniškem stolu in sprostite najrazličnejše možnosti zdravljenja. TRIOS je hiter, enostaven za uporabo in ustvarja dokumentirane natančne digitalne barvne odtise. Za razliko od drugih rešitev vam TRIOS omogoča nenehno posodabljanje programske opreme, nadgradnjo strojne opreme in izbirne module za zobozdravstveno zdravljenje, da bi zagotovili, da vaša praksa ostane v prednosti, ko se vaše podjetje krepi.

Vstopna rešitev intraoralnega skeniranja.
Cenovno ugoden TRIOS 3 Basic je na voljo v obliki žične nastavitve s podom za držanje pisala in omogoča preprost delovni proces "skeniranje in pošiljanje". TRIOS 3 Basic vključuje dobro poznano natančnost skeniranja 3Shape, način nore hitrosti, izhod STL, realistične realistične barve in merjenje odtenkov ter tehnologijo skeniranja AI za poenostavljeno skeniranje.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod za povezavo skenerja TRIOS z računalnikom. Mobilna in prilagodljiva alternativa rešitvi z vozičkom, npr. za zobozdravnike, ki delajo na več lokacijah, ali za klinike z omejenim prostorom. Računalnik ni vključen.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Ročni 3D-skener z ultrahitro optično tehnologijo sekcioniranja za intraoralno skeniranje brez pršenja in prahu v barvah. Zmožen merjenja odtenkov zob in dodajanja fotografij HD k modelu 3D. Na voljo z ročajem za pisalo ali ročajem.

Programska oprema
TRIOS Digital Impression Software z integriranim vmesnikom 3Shape Communicate

Deli in dodatki:
Napajalni kabel in napajalna enota
1 ključ Wi-Fi
1 polnilec za baterije TRIOS 3 Wireless, vključno z baterijami. 3 baterije
Ključ USB s programsko opremo
5 x konice za skenerje TRIOS 3, vključno z ogledali (avtoklavirane)
Konica za zaščito TRIOS 3
Konica za umerjanje TRIOS 3
Komplet za umerjanje barv TRIOS 3

Cena 2.500 USD


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija

Regija
Jakarta

Lokacija
Jakarta