Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

INTRAORALNI SKENER ITERO ELEMENT FLEX

Odgovori na oglas

Sistem iTero Element Flex1 vam omogoča največjo mobilnost in vam omogoča, da svoje paciente oskrbite, kjer koli jih želite videti. S konfiguracijo samo za palico je moč tehnologije iTero Element na dosegu roke, kar vam omogoča, da opravite skeniranje celotnega loka tudi v najmanjši ordinaciji.

Zmogljiva rešitev, ki jo lahko prenašate iz sobe v sobo ali iz pisarne v pisarno. Z napravo iTero Element Flex imate na voljo največjo mobilnost in lahko skrbite za svoje paciente, kjer koli ste. Konfiguracija, ki se uporablja samo na steni, daje moč tehnologije iTero Element v vaše roke, tako da lahko opravljate skeniranje celotnega loka tudi v najmanjši ordinaciji.

iTero Element Flex je sistem, ki omogoča hiter in enostaven prenos med ordinacijami, kar splošnim zdravnikom in ortodontom omogoča izvajanje skeniranja celotnega loka v različnih ordinacijah.

Konfiguracija iTero Element Flex "samo za steno" je prenosni skener za prenos iz ene ordinacije v drugo in zdravnikom omogoča, da izkoristijo moč vizualizacije ob stolu. Idealna je za prakse z več lokacijami, ki potrebujejo priročen in zlahka prenosljiv skener. Z uporabo združljivih prenosnih računalnikov lahko zdravniki zdaj skenirajo kjer koli, tudi v najmanjših ordinacijah. Element Flex vključuje prilagojen kovček za prenašanje.

Izbrani Element Flex vključuje prilagojen kovček za prenašanje in omogoča povezljivost. Vsak skener ima enake funkcije kot njegov predhodnik. Sprva so intraoralne skenerske palice veljale za težke za uporabo in obsežne. Zato so se zdravniki, ko je prišel čas za odločitev o nakupu, odločili, da se bodo brez njih odvadili. Zdaj je na voljo široka paleta možnosti.

Z uvedbo tega sistema Element Flex je mogoče skeniranje izvajati neposredno na prenosnih računalnikih, zato je intraoralno skeniranje bolj mobilno kot kdaj koli prej. Vendar pa to ni edina iznajdba na področju intraoralnega skeniranja. Najnovejša različica podjetja 3shape, TRIOS MOVE, ponuja brezžično paličico za skeniranje skupaj z roko in vrtljivim zaslonom, ki zdravniku omogoča, da pacientu pokaže postopek in načrtovanje zdravljenja.

Značilnosti iTero Element Flex:

Kompaktna zasnova za prenosljivost in udobje
Izboljšan barvni zaslon za osupljive in natančne slike
Izvedite jasno 3D-skeniranje v barvah in visoki ločljivosti v samo 60 sekundah
Plošča za dotik optične palice je tako intuitivna in preprosta kot geste na vašem pametnem telefonu

Z iTero Element Flex vizualizirajte boljšo prakso:
Restavratorski in ortodontski delovni postopki
Optimiziran Invisalign
Povezljivost
Orodja za vizualizacijo
iTero TimeLapse
Simulator izida Invisalign
Ocena napredka
Integracija rezkanja ob stolu

 

 


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija

Regija
Jakarta

Lokacija
Jakarta