Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENZOR, NAPRODAJ!!

Odgovori na oglas

Planmeca ProMax 3D je družina izdelkov, ki jo sestavljajo izjemne enote "vse v enem". S tremi različnimi vrstami tridimenzionalnega slikanja ter panoramskim, ekstraoralnim bitewing in kefalometričnim slikanjem lahko ti inteligentni izdelki zadovoljijo vse vaše potrebe po maksilofacialnem slikanju.

Enota Planmeca ProMax 3D Plus CBCT je zasnovana tako, da zagotavlja vsestranske zmogljivosti 3D slikanja z inovativnimi funkcijami, kot sta korekcija premikov in standardni protokol slikanja z nizkimi odmerki, zato je idealna za splošno zobozdravstvo, endodontijo in drugo.

Enota Planmeca ProMax 3D Plus CBCT je zmogljiva enota za 3D slikanje, ki omogoča razširjen pogled na maksilofacialno področje, od vizualizacije sinusov do zajemanja najmanjših struktur kosti v ušesih. Naprava ProMax 3D Plus je zasnovana za podporo panoramskim, cefalometričnim in 3D-slikovnim aplikacijam - z načinom endodontskega slikanja, ki zajame majhne anatomske podrobnosti v visoki ločljivosti - in je vsestranska 3D-enota, ki zagotavlja največjo diagnostično natančnost in nadzor. Poleg tega s tehnologijo Planmeca CALM za odstranjevanje artefaktov zaradi gibanja in s 3D slikami Ultra Low Dose pri dramatično zmanjšanih odmerkih za pacienta ta vsestranska enota CBCT ponuja pozitivno izkušnjo pacienta od začetka do konca.
brezhibno. Zasnovana z edinstvenim sistemom SmartPan, ki omogoča snemanje 2D- in 3D-slik z istim senzorjem.
Dostopno. Opremljena z možnostjo pozicioniranja pacienta iz oči v oči za dostopnost v stoječem in sedečem položaju ter na invalidskem vozičku.
Inovativna. Ponaša se s patentirano tehnologijo SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) za neomejeno gibanje med rotacijskim slikanjem obraza
Vsestranski. Odlikuje ga največja velikost vidnega polja Ø20x10 cm z enim samim skeniranjem
Združljiv. Podpira funkcionalnost Mac OS/PC, s programsko opremo Planmeca Romexis, ki lahko upravlja celoten delovni proces CAD/CAM

Promax, ki je bil nadgrajen v 3D CBCT. Dimax 4 je najnovejša različica, ki je na voljo za 2D.


Odgovori na oglas

Kategorija
Potrebujemo

Država
Indonezija

Regija
Jakarta

Lokacija
Jakarta

Končni datum
31.12.2024 08:40