Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, NOVO

Odgovori na oglas

Leica Absolute Tracker AT960 je robusten laserski sledilnik "vse-v-enem", ki ga lahko spravite v en sam kovček. Standardno ponuja visokohitrostno dinamično merjenje in je popolna rešitev za sondiranje, skeniranje in samodejni pregled ter merjenje reflektorjev s šestimi stopnjami prostosti (6DoF).

AT960 je nova generacija prenosnega sistema CMM, ki temelji na preizkušeni tehnologiji in združuje funkcionalnost 6DoF, ki je bila predstavljena z Leica Absolute Tracker AT901, ter prenosnost in uporabnost, ki jo zagotavlja kompaktni Leica Absolute Tracker AT403. Rezultat je zelo izpopolnjena, a za uporabo preprosta rešitev za merjenje velikih količin, ki tehta manj kot 14 kilogramov.

Laserski sledilnik AT960 je mogoče preprosto prenesti, hitro razpakirati in vklopiti v nekaj minutah ter tako zagotoviti visoko zmogljivo merjenje skoraj kjer koli. Dinamične funkcije in prilagodljiva funkcionalnost uporabnikom zagotavljajo absolutno hitrost, natančnost in prenosljivost.

Zaradi brezžične komunikacije in možnosti delovanja na baterije je zaradi integrirane tehnološke zasnove AT960 dolgotrajna nastavitev stvar preteklosti. Absolutni interferometer Leica (AIFM) omogoča natančno merjenje visoke hitrosti na premikajočo se tarčo, inovativna funkcija PowerLock pa zagotavlja, da se prekinjen žarek takoj ponovno vzpostavi brez posredovanja uporabnika, kar zmanjša delovno obremenitev operaterja in zahteve po usposabljanju. Intuitivno upravljanje z zaslonom na dotik zmanjšuje možnost uporabniških napak, kar prihrani čas, trud in denar. Arhitektura preverjanja in kompenzacije pomeni, da je mogoče osnovne prilagoditve opraviti na terenu, robustna zasnova pa zagotavlja delovanje po specifikacijah z minimalnim umerjanjem in servisiranjem


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija

Regija
Jawa Timur

Lokacija
Surabaya

Končni datum
28.12.2024 09:00