Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

RABLJENA LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Odgovori na oglas

Združitev senzorjev GNSS, IMU in kamere je združena v tehnologijo vizualnega določanja položaja, ki omogoča tako zmogljiv rover GNSS RTK, da lahko merite, kar vidite.

GS18 I ima vse funkcionalnosti modela Leica GS18 T: poleg vizualnega določanja položaja lahko uporabniki na primer kartirajo točke z nagnjenim ali poravnanim polom.

Predstavljamo vam Leica GS18 I, vsestranski rover GNSS RTK z vizualnim določanjem položaja, ki je primeren za raziskave. Zasnovan je za geodetske strokovnjake za enostavno in natančno merjenje točk, ki jih prej ni bilo mogoče izmeriti z roverjem GNSS. Zdaj lahko hitro posnamete teren v slike in iz njih izmerite točke, bodisi na terenu bodisi pozneje v pisarni. Za GS18 to pomeni slikanje.

Fuzija senzorjev GNSS, IMU in kamere se združi v tehnologijo vizualnega določanja položaja, s čimer nastane tako zmogljiv rover GNSS RTK, da vam omogoča merjenje tistega, kar vidite. GS18 I ima vse funkcionalnosti modela Leica GS18 T: poleg vizualnega določanja položaja lahko uporabniki na primer kartirajo točke z nagnjenim ali poravnanim polom.
Učinkoviteje in enostavneje merite točke z oviranim pogledom na nebo.
Snemajte točke, ki jih prej niste mogli doseči z roverjem GNSS.
Pridobite večjo prilagodljivost in nadzor, saj vam ni treba uporabljati dodatne opreme, ki zahteva veliko časa.
V nekaj minutah kartirajte na stotine točk z natančnostjo, ki ustreza meritvam.
Hitro posnemite prizorišče in se pozneje odločite, kaj je treba izmeriti - tudi če se prizorišče pozneje spremeni ali izgine.
Tapnite na sliko in izmerite točko na terenu ali v pisarni.
Hitro in temeljito, tako da ujamete vsako podrobnost.


Kartiranje in geodetske meritve so pravkar postale enostavnejše, varnejše in učinkovitejše kot kdaj koli prej. Spoznajte rover Leica GS18 I GNSS RTK z vizualnim določanjem položaja. Z njim lahko brez težav izmerite točke, ki jih prej niste mogli doseči. Z GS18 I posnemite gradbišče in kartirajte točke iz slik. Rover GNSS RTK je tako inovativen, da lahko natančno izmerite fasade in vogale, ne da bi vam bilo treba zamenjati orodje. Ko enkrat zajamete gradbišče, lahko izmerite vsako podrobnost, kadar koli želite.

Inovativen
Leica GS18 I je natančen in enostaven za uporabo rover GNSS RTK. Uporablja zelo inovativno tehnologijo vizualnega določanja položaja, ki temelji na brezhibni integraciji GNSS, IMU in kamere. Omogoča vam merjenje točk geodetskega razreda na slikah na gradbišču in v pisarni. Z Infinityjem lahko iz zajetih podatkov ustvarite oblake točk in tako še bolj razširite možnosti.

Hitro
Zasnovan za učinkovito merjenje velikih količin točk. Leica GS18 I vam omogoča zajemanje slik in merjenje več sto točk v nekaj minutah, tudi na mestih, ki niso fizično dostopna. Uporaba slik za merjenje teh točk vam omogoča, da skrajšate čas, ki ga porabite na kraju samem, in zmanjšate obseg ponovnega dela: ko enkrat zajamete kraj, imate izmerjeno vsako podrobnost.

Vsestranski
Slikovna moč je spremenila pravila igre. Z močjo merjenja tistega, kar vidite, lahko zdaj dosežete mesta, ki jih prej niste mogli, ne da bi zamenjali orodje ali plezali skozi ovire. To vam omogoča prilagodljivost na terenu, sprosti opremo in ekipe ter resnično poveča produktivnost vaših projektov, kar se odraža v večjem dobičku.

Cena 2.700 USD


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija

Regija
Jawa Timur

Lokacija
Surabaya

Končni datum
28.12.2024 09:00