Katalog

Sistem LoRa GSM RJ45, ki podpira širok nabor brezžičnih vozlišč LoRa

25.10.2023 00:00

Sistem LoRa GSM RJ45, ki podpira širok nabor brezžičnih vozlišč LoRa

Odgovori na oglas

Prehod LoRa S281 uporablja komunikacijsko tehnologijo LoRa RF za prenos podatkov o napravah na prehod z več točk v diskretni distribuciji prek brezžičnih vozlišč LoRa. Prehod LoRa podatke obdela in jih prek etherneta ali omrežja 4G prenese v strežnik, kar omogoča zbiranje in spremljanje podatkov na daljavo.

Prehod LoRa podpira različna brezžična vozlišča LoRa, vključno s temperaturami in vlažnostjo, vremenom, zemljo, plinom, RS485 do vozlišč brezžičnega modula. Podpira dostop do oblaka, lahko izvede poizvedbo po zapisu zgodovine, visok in nizek alarm za nenormalno preseganje temperature, podpira glas, WeChat, SMS, APP, platformo za spremljanje WEB, e-pošto in druge načine opozarjanja. Široko se uporablja pri ogrevanju, gojenju rastlinjakov, vzreji, delavnicah, skladiščih, svežih, pretočnih, tekočih, nivojskih, rudarskih in drugih industrijah.

1. podpira 50 brezžičnih vozlišč za temperaturo in vlažnost, releje, digitalne vhode, tla, vreme in druga vozlišča;
2. Podpira 50 vozlišč serijskega brezžičnega modula RS485;
3. Radij spremljanja do 2 km;
4. Podpora za 10 uporabniških številk za prejemanje posebnih opozorilnih sporočil SMS za dnevna poročila o napravah, okvarah, prelivanju serijskih podatkov in nenormalnih sprožilcih;
5. Spremljanje napajanja baterije terminala v realnem času za zagotovitev, da se podatki o napravi ne izgubijo;
6. Programska oprema za lokalno konfiguracijo, oddaljena sporočila SMS in APP za nastavitev parametrov, enostavno upravljanje in uporaba.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Guangdong

Lokacija
Shenzhen